Κουρεντή: «Εξαιτίας της ζήλιας του συντρόφου μου χάλασε η φιλία μου με τον Γιώργο Παπαδόπουλο»
Showbiz

Κουρεντή: «Εξαιτίας της ζήλιας του συντρόφου μου χάλασε η φιλία μου με τον Γιώργο Παπαδόπουλο»

Η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Παπαδόπουλος έκαναν καλή παρέα όταν ήταν μαζί στο Just the 2 of us. 

Μου φιλία που χάλασε εξαιτίας του τότε συντρόφου της, καθώς πίστευε πως ανάμεσά τους υπήρχε κάτι περισσότερο από μια φιλία.

«Την περίοδο του Just the 2 of us, ο Γιώργος Παπαδόπουλος με έβαλε να ανοίξω τον πρώτο μου λογαριασμό στο Instagram και χωρίς να κάνω σχεδόν τίποτα απέκτησα 250.000 followers. Εκείνη η περίοδος ήταν περίεργη για μένα, γιατί δεν ήμουν ο άνθρωπος που βλέπεις τώρα. Επηρεαζόμουν πολύ από το περιβάλλον μου, το οποίο ήταν πιο εναλλακτικό, δηλαδή οι φίλοι μου ήταν πιο underground. Άκουγα τα σχόλια αυτών των ανθρώπων, τα οποία στην πορεία κατάλαβα ότι δεν γίνονταν για καλό. Αυτό, σε συνδυασμό με το ότι έβλεπα γραμμένο το όνομα μου παντού στο διαδίκτυο, με έκανε να νιώθω έξω από τα νερά μου. Τότε είχα μια σχέση με έναν άνθρωπο που ζήλευε πολύ, και μάλιστα είχα μιλήσει δημόσια για αυτόν, πράγμα για το οποίο τώρα μετανιώνω» εξήγησε στο people.

Μιλώντας για το πώς πήρε την απόφαση να αποστασιοποιηθεί από όλους και από όλα δηλώνει: «Παραγκώνισα τις δικές μου ανάγκες για να είναι όλοι ευτυχισμένοι. Δεν θα ξεχάσω ότι μετά τη νίκη μου ο πρώην σύντροφος μου με υποδέχτηκε με κατεβασμένη τη μούρη. Αυτό έκανε κάτι μέσα μου να σπάσει. Στον τελικό είχε προβληθεί ένα βίντεο με την πορεία μου με τον Γιώργο Παπαδόπουλο στο παιχνίδι και του είχε καρφωθεί ότι υπήρχε κάτι ερωτικό μεταξύ μας. Μάλιστα, δεν σου κρύβω πως η σχέση μου μου κόστισε τη φιλία με τον Γιώργο, καθώς δεν πήγαινα ούτε για καφέ προκειμένου να μη δίνω δικαιώματα στον τότε σύντροφο μου. Μετά τη νίκη πήρα κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Χώρισα, έσβησα το instagram και αρνήθηκα σχεδόν όλες τις προτάσεις που μου έγιναν: Να ανοίγω το πρόγραμμα στα μπουζούκια και να παίρνω 5.000 το βράδυ -ακραίο ποσό-, έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεόραση και ακόμα μία πρόταση για πρωταγωνιστικό ρόλο στο θέατρο. Είπα ναι, όμως, σε μια παράσταση στο θέατρο Badminton, όπου ήμουν σχεδόν κομπάρσα, αλλά ήταν καλά τα χρήματα. Εκεί κατάλαβα πως αυτό που ήθελα να κάνω είναι να αποτραβηχτώ από όλα, να ηρεμήσω και να κάνω ψυχοθεραπεία. Το διάστημα της αποστασιοποίησης μου από την τηλεόραση βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη να τραγουδάω σε ένα συγκρότημα Αυτό το ταξίδι με ξεκλείδωσε»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved