Αποστόλης Τότσικας: «Πάντα συζητάω πράγματα για έξω»
Showbiz

Αποστόλης Τότσικας: «Πάντα συζητάω πράγματα για έξω»

Φέτος υποδύεται τον Γρηγόρη στη σειρά «Για πάντα παιδιά» του Open tv ενώ θα ενσάρκωση του Ιησού στην ταινία «Το δείπνο του βοσκού».

Ο Αποστόλης Τότσικας μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του για τα επόμενα καλλιτεχνικά του βήματα.

Ποια θα είναι τα επόμενα καλλιτεχνικά σου βήματα;
«Συνεχίζουμε τα γυρίσματα για το «Για πάντα παιδιά». Όπως είπα, τα γυρίσματα του «Δείπνου» θα ξεκινήσουν τον Μάιο. Θα γίνουν γύρω από την Αττική και η ταινία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες το επόμενο φθινόπωρο. Η δεύτερη ταινία θα ξεκινήσει γυρίσματα το φθινόπωρο, αλλά ακόμη δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις. Όσον αφορά στα θεατρικά μου, έχω ξεκινήσει συζητήσεις για την επόμενη σεζόν, χωρίς να είναι ακόμη κάτι οριστικό. Δουλεύω επίσης ένα καινούργιο project, το «The other side project». Η βασική ιδέα είναι να βλέπουμε μια άλλη πλευρά καλλιτεχνών στο κομμάτι της μουσικής, θα αφιερώσω αρκετό χρόνο σε αυτό το project, οπότε από αυτό θα εξαρτηθεί και το θεατρικό πλάνο»

Το κεφάλα» «καριέρα στο εξωτερικό» έχει κλείσει;
«Ποτέ δεν κλείνουν αυτά. Έχω πει πολλές φορές πως θέλω να κάνω συνεργασίες. Πάντα συζητάω πράγματα για έξω και έχω την τύχη να μπαίνω στη «short list» αρκετών δουλειών», λέει ο ίδιος σε συνέντευξη του στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved