Tαμίλα Κουλίεβα: Ο γιος της μετακόμισε σε διπλανή περιοχή και στενοχωρήθηκε
Showbiz

Tαμίλα Κουλίεβα: Ο γιος της μετακόμισε σε διπλανή περιοχή και στενοχωρήθηκε

Λάτρεψε την Ελλάδα, αλλά δεν έκοψε ποτέ τους δεσμούς της με τη Μόσχα.

Σαν άλλη τσεχωφική ηρωίδα, ονειρεύεται κάθε τόσο πως γυρνά πίσω.

Η Ταμίλα Κουλίεβα μιλά για την πατρίδα της και την απόφαση της φύγει από εκεί, αλλά και για το τι θα έκανε αν ο γιος της τής έλεγε ότι ερωτεύτηκε και θέλει να φύγει μακριά από την Ελλάδα.

«Έχω συγγενείς εκεί. Και τη μητέρα μου. Τους είδα τελευταία φορά πέρσι το καλοκαίρι. Πλέον, είναι πολύ εύκολο να πας ακόμη και σε έναν μακρινό προορισμό, όπως είναι η Μόσχα. Όταν νοσταλγώ, κλείνω τα μάτια και μεταφέρομαι εκεί. Στο σπίτι της γιαγιάς, θείοι και θείες, οι γονείς μου, εγώ, όλοι γύρω από ένα οικογενειακό τραπέζι, να τρώμε και να γελάμε ευτυχισμένοι».

Η απόφαση της να τα αφήσει όλα πίσω και να αρχίσει μια νέα ζωή είναι κάτι που γοητεύει. Ίσως γιατί δεν έχουν όλοι την ίδια τόλμη. Ωστόσο, στην περίπτωση της, δεν ήταν μόνο τόλμη και έρωτας. «Ήταν και η ρωσική νοοτροπία, ότι μια γυναίκα πρέπει να ακολουθήσει τον άντρα της. Γι' αυτό και δεν θυμάμαι τους γονείς μου να μου φέρνουν κάποια αντίρρηση...».

Και αν ο γιος της, ο Στέφανος, της ανακοίνωνε αύριο ότι ερωτεύτηκε και ετοιμάζεται να ζήσει με τη γυναίκα της ζωής του σε ένα όμορφο μέρος μακριά από την Ελλάδα; «Τι λες τώρα; Πού να φύγει και να πάει το παιδί; Εδώ σε διπλανή περιοχή μετακόμισε και στενοχωρήθηκα» απαντά αυθόρμητα στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved