Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Χαίρομαι με την τηλεοπτική επιτυχία του Νίκου Μουτσινά,τον είχα ξεχωρίσει»

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Χαίρομαι με την τηλεοπτική επιτυχία του Νίκου Μουτσινά,τον είχα ξεχωρίσει»

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπολος αποκαλύπτει τι τον ενοχλεί στον φετινό προγραμματισμό του ΣΚΑΪκαι εκφράζει τη χαρά του για τον Μουτσινά.

Τις μέρες που ετοιμαζόταν να βγει στον σέρα το ΟΡΕΝ, παρά τα διάφορα αναμενόμενα προβλήματα υπήρχαν και που μπορεί να συναντήσαμε κι εμείς ως πρωινή εκπομπή που «έκανε εγκαίνια», ένιωθα γύρω και μέσα μου μεγάλο και δημιουργικό ενθουσιασμό, που μου θύμισε μέρες του 1988, όταν προετοιμαζόταν ο Τορ FΜ του συγκροτήματος Ααμπράκη, σ πρώτος ιδιωτικός ραδιόφωνα κός σταθμός.

Tηλεοπτικά χαίρμαι με την τηλεοπτική επιτυχία του Νίκου Μουτσινά, γιατί είναι ένα πρόσωπο που είχα ξεχωρίσει από την εποχή που ήταν απλά ένα μέλος μιας παρέας των «Κους Κους». Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο έχω ακριβώς το ίδιο χιούμορ κι επιπλέον εκτιμώ ότι θεατρικά είναι πάντα δημιουργικός και πρωταγωνιστεί σε έργα που γράφει ο ίδιος.

Θυμώνω πολύ με τον ΣΚΑΙ, που τα έχει κάνει κυριολεκτικά όλα λάθος με το «Survivor», ένα πρόγραμμα που προσωπικά μου άρεσε πολύ μέχρι πέρυσι. Δεν γίνεται να κα¬ταλαβαίνουμε όλοι ότι είναι λάθος ένα «Ελλάδα - Τουρκία» τέτοια εποχή, ενώ είναι εντελώς λάθος και όλη η τριάδα ι του «Survivor Πανόραμα», και να μη το καταλαβαίνουν εκ των προτέρων οι επικεφαλής!

Πηγή: Τηλέραμα