Εύη Καραγιάννη: «Οι άντρες με ερωτεύτηκαν πολύ. Και με εκτίμησαν. Αλλά δεν με αγάπησαν»
Showbiz

Εύη Καραγιάννη: «Οι άντρες με ερωτεύτηκαν πολύ. Και με εκτίμησαν. Αλλά δεν με αγάπησαν»

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και από καρδιάς έδωσε η Εύη Καραγιάννη, πρώην σύζυγος του Κώστα Βουτσά και μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη

Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο που έπαιξε στη ζωή της ο έρωτας ενώ αποκάλυψε και τους άντρες που τη στιγμάτισαν...

Ο έρωτας;

Μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Βασικά, δεν θυμάμαι ποτέ τον εαυτό μου μόνη.

Οδυνηροί χωρισμοί;

Ευτυχώς, ήμουν πάντα εκείνη που έφευγα πρώτη. Εβαζα τα... τακούνια μου και προχωρούσα, όπως έλεγα και στο θεατρικό μου «Οι κούκλες μου, οι φιόγκοι μου, τα τακούνια μου». Δεν το λέω με έπαρση, απλά ήμουν δυνατή στις αποφάσεις.

Μετανιώσατε για τα «αντίο» σας;

Δεν μετανιώνω, ούτε επιθυμώ να διορθώσω κάτι που έγινε στο παρελθόν. Απλώς, θαρρώ πως όταν είμαστε νέοι, φεύγουμε πιο εύκολα από μια σχέση.

Δηλαδή;

Οι άντρες με ερωτεύτηκαν πολύ. Και με εκτίμησαν. Αλλά δεν με αγάπησαν.

Ζήσατε τον απόλυτο έρωτα;

Εζησα τον ανυπέρβλητο! Τον υπέροχο, τον μυθιστορηματικό έρωτα με έναν άντρα που με λάτρεψε. Ημουν αποφασισμένη να παρατήσω τα πάντα για εκείνον και να μετακομίσω με τον Ανθιμο, μαθητή δημοτικού τότε, στην Ελβετία. Μας πρόσφερε μια μυθική ζωή και είχε την πιο καλή ψυχή του κόσμου. Αλλά, στο παρά πέντε, άλλαξα απόφαση.

Γιατί κάνατε πίσω;

Ηθελε να ζήσουμε μαζί υπό όρους. Να βλεπόμαστε καθημερινά, εκτός από Σαββατοκύριακα. Ηταν παντρεμένος με μια γυναίκα που έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας και αναγκαστικά, για λόγους ηθικής και υποστήριξης, παρέμενε σ’ ένα γάμο τελειωμένο. Γι’ αυτό κι έκανα πίσω. Για να καταλάβετε το μέγεθος της ιστορίας, εκείνον τον άντρα τον ξεπέρασα πρόσφατα.

Τον ξεπεράσατε με ένα νέο έρωτα;

Ερωτευμένη είμαι πάντα! Αυτό είναι ζωή! Αλλά δεν μπορώ να αρνηθώ πως υπάρχει κάτι σημαντικό στη ζωή μου. Αν και είμαι υπέρ της ιδιωτικότητας της προσωπικής ζωής, θα σας εξομολογηθώ μόνο πως έχω μια υπέροχη σχέση, μόλις λίγων μηνών, με έναν γοητευτικό, πανέξυπνο άντρα εκτός καλλιτεχνικού χώρου. Είναι γιατρός και δεν μένει στην Αθήνα. Το τελευταίο είναι που προσφέρει μια γλύκα αναμονής για κάθε επόμενη συνάντησή μας...

Πόσους γάμους έχετε κάνει;

Δύο. Εναν με τον πατέρα του γιου μου κι έναν με τον Κώστα Βουτσά. Αλλά θα μπορούσα να είχα κάνει εκατό (γέλια)! Μπορεί και παραπάνω!

Είστε έτοιμη για «τρίτο στεφάνι»;

Ναι! Θεσμικά, η έννοια του γάμου μού αρέσει. Είναι ωραίο να ζεις ελεύθερος, αλλά είναι ακόμα πιο ωραίο να μοιράζεσαι τη ζωή με έναν άξιο σύντροφο.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved