Πέμυ Ζούνη: Μιλάει με περηφάνια για την παράσταση που σκηνοθετεί
Showbiz

Πέμυ Ζούνη: Μιλάει με περηφάνια για την παράσταση που σκηνοθετεί

Η Πέμυ Ζούνη, ύστερα από μία παύση μακριά από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, επέστρεψε δριμύτερη και πολύ δημιουργική, σκηνοθετώντας την παράσταση Όταν η Marilyn Monroe μένει μόνη της και δείχνει πολύ χαρούμενη γι' αυτό... 

Διαβάστε τι αποκάλυψε για την παράσταση...

Να πούμε, για όσους δεν το ξέρουν, πως πρόκειται για τη μουσική σκηνή-πολυχώρο που έχετε με τον Στάθη Σκέντζο... Πρώτη φορά ανεβάζεις δουλειά στον χώρο;

Πρώτη! Πρόκειται για έναν εξαιρετικό μονόλογο του πολύ ταλαντούχου Γιάννη Κοντραφούρη, που έφυγε νωρίς. Είχαμε συνεργαστεί στο μιούζικαλ «West Side Story» και ήταν υπέροχο πλάσμα. Τώρα, που πήρα στα χέρια μου τον μονόλογο αυτόν, θυμήθηκα ξανά πόσο εκρηκτικός και παράφορος ήταν - περνάει και στο κείμενό του αυτό με μοναδικό τρόπο.

Πες μου ποιο είναι το θέμα του, Πέμυ.

Η ντιζέζ του μαγαζιού κάνει το ντεμπούτο της στο hip hop μουσικό στερέωμα και συγκρούεται με το είδωλό της, τη Μέριλιν Μονρόε. Γκρεμίζει τον καθρέφτη της, όχι μόνο «με βούρτσες και γροθιές», αλλά και με αποκαλύψεις, καυστικά σχόλια, σκάνδαλα και μυστικά από την κλειδαρότρυπα και έπειτα σκουπίζει τα κομμάτια της -και τα κομμάτια της Μονρόε- και αναχωρεί με προορισμό τα όνειρά της. Η εξαιρετικά ταλαντούχα Ερωφίλη Κόκκαλη ερμηνεύει τον μονόλογο αυτόν και έχει γράψει και υπέροχους στίχους, που έχει ντύσει με τη μουσική του ο άξιος Θέμης Καραμουρατίδης, τον οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα. Το ραντεβού δίνεται κάθε Πέμπτη βράδυ στο «El Convento Del Arte». Μετά την παράσταση, η σκυτάλη περνά σε dj με... χολιγουντιανή διάθεση!

Εσύ γιατί δεν παίζεις σε αυτόν τον χώρο;

Το έχω συζητήσει, το έχω σκεφτεί. Κάποια στιγμή θα συμβεί κι αυτό. Είναι ζεστός και αγαπησιάρικος χώρος και θα βρω κάτι στο μέλλον για να παίξω. Για την ώρα είμαι σε συζητήσεις-μαγειρέματα για τον επόμενο χειμώνα, χωρίς να έχω καταλήξει κάπου στο τι θα παίξω, πού και με ποιους. Το σίγουρο είναι ότι θα επανέλθω ως σκηνοθέτις και πάλι στο αριστουργηματικό έργο του ΜακΝτόνα «Μοναξιά στην Αγρια Δύση» με τέσσερις πολύ καλούς ηθοποιούς και στη συνέχεια θα κάνω και κάτι ερμηνευτικά.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved