Δέσποινα Βανδή: «Όλη μου η προσοχή είχε πέσει στα παιδιά μου. Δεν το μετάνιωσα ποτέ αυτό»

Δέσποινα Βανδή: «Όλη μου η προσοχή είχε πέσει στα παιδιά μου. Δεν το μετάνιωσα ποτέ αυτό»

Η Δέσποινα Βανδή αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση της με την κόρη της Μελίνα και τον γιο της Γιώργο, αλλά και ότι δεν μπορεί να υψώσει τη φωνή της σε εκείνον.

«Τα πρώτα χρόνια έκανα πολύ λιγότερα πράγματα στα επαγγελματικά μου. Όλη μου η προσοχή είχε πέσει στα παιδιά μου. Δεν το μετάνιωσα ποτέ αυτό. Τώρα που έχουν μεγαλώσει μπορούμε να συνεννοηθούμε και τα καταφέρνουν καλά». Πριν από μερικές μέρες η κόρη της έκλεισε τα 15. «Η Μελίνα με έχει περάσει ήδη στο ύψος. Είναι 1,73 μ. και είμαι 1,68 μ.και, όπως καταλαβαίνεις, είναι δύσκολο να κυκλοφορήσω έξω μαζί της χωρίς τακούνια. Ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα. Τον μετράς με καλοκαίρια και Χριστούγεννα. Μέσα από τα παιδιά συνειδητοποιείς το πόσο γρήγορα τρέχει». Όπως λέει η Δέσποινα, η κόρη της περνάει την εφηβεία της πολύ όμορφα. «Έχει τις εκρήξεις της, αλλά δεν ζορίζομαι. Έχουμε μια πολύ ωραία σχέση. Όταν πηγαίνουμε μαζί για ψώνια, υπολογίζει τη γνώμη μου κι εγώ τη .δική της». Όπως λέει, όμως, φίλες δεν είναι. «Εύχομαι να βρει πολλές φίλες στη ζωή της, αλλά εγώ είμαι η μαμά της. Αυτός είναι σ ρόλος που διεκδικώ και δεν θα τον έχει ποτέ κανείς άλλος. Μάνα είμαι μόνο εγώ!».

Η Δέσποινα εξομολογείται πως η κόρη της δεν της θυμίζει καθόλου τον εαυτό της στην εφηβεία.

«Η Μελίνα πατάει πολύ γερά στα πόδια της. Είναι δυναμική, πολύ έξυπνη. Εγώ δεν ήμουν έτοι στα 15 μου. Δεν έχουμε καμία σχέση». Σίγουρα, όμως, έχουν ένα κοινό. «Η Μελίνα έχει θεία φωνή. Την ενδιαφέρει το τραγούδι. Δεν ξέρω τι θα κάνει τελικά, αλλά ό,τι και να αποφασίσει εγώ θα είμαι πάντα δίπλα της. Αυτό που εύχομαι για τα παιδιά μου είναι να γίνουν δύο ευτυχισμένοι ενήλικες. Εγώ και ο Ντέμης (σ.σ. Νικολαΐδης), ως γονείς, προσπαθούμε να τους δώσουμε τις βάσεις για να επιτευχθεί αυτό. Αυτοί είναι η έγνοια μας. Φυσικά, κάνουμε και λάθη ως γονείς, όπως όλοι». Ο γιος της θα γίνει το καλοκαίρι 12 χρόνων. «Στον Γιώργο αρέσει το ποδόσφαιρο, αλλά το παρακολουθεί απέξω, δεν είναι ενεργός. Έχει ένα πολύ ώριμο μυαλό. Αυτό το παιδί· γεννήθηκε με μια αφοπλιστική ωριμότητα. Είναι πολύ αξιόλογος. Δεν νομίζω πως τον ενδιαφέρει να ασχοληθεί με το τραγούδι, αλλά του αρέσει η μουσική. Έχει φοβερή γραφή». Η σχέση της με τον Γιώργο είναι η παραδοσιακή σχέση μαμάς-γιου. «Με την κόρη μου μπορούμε να μαλώσουμε, να υψώσω τον τόνο της φωνής μου και να διαπληκτιστούμε, ακόμα κι αν στο επόμενο τέταρτο έχει τελειώσει αυτό. Στον γιο μου δεν μπορώ να φωνάξω. Θυμάμαι όταν ήταν μικρότερος και είχε τύχει μια φορά να του βάλω" τις φωνές. Όταν είδα τα μάτια του να γεμίζουν δάκρυα, σκέφτηκα "Τι μάνα είμαι εγώ, πώς το έκανα αυτό στον γιο μου;". Από τότε δεν ξαναφώναξα ποτέ στον Γιώργο. Βέβαια, η Μελίνα μου το χτυπάει αυτό κάποιες φορές!», λέει στο Instyle.