Γιώργος Γιαννόπουλος: «Η βλακεία έχει δημιουργήσει πολέμους»
Showbiz

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Η βλακεία έχει δημιουργήσει πολέμους»

Αν κάτι δεν του αρέσει, αυτό είναι η βλακεία. 

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος αποκάλυψε πως από μικρός ένιωθε διαφορετικός και ήθελε όταν μεγαλώσει να ξεχωρίσει και τα κατάφερε.

Αναζητούσες την αναγνωρισιμότητα; Ήταν στόχος σου η δημοσιότητα και ότι συνεπάγεται μέσα απ’ αυτήν;

«Όποιος δεν το παραδέχεται, είναι βλάκας, για να μη χρησιμοποιήσω την άλλη λέξη! Στο χωριό ήμουν ένα περίεργο παιδάκι. Είχα τη συμπεριφορά και το τουπέ ενός Εγγλέζου λόρδου. Ξύλο δεν έφαγα ποτέ από τους δασκάλους μου. Διάβαζα μόνο 10 λεπτά τη μέρα και κατόπιν πήγαινα και έπαιζα! Ήμουν ο πρώτος μαθητής στο σχολείο. Δεν έδωσα ποτέ το δικαίωμα να πει κανείς το παραμικρό στη μικρή μας κοινωνία. Γεννήθηκα καλλιτέχνης ήθελα να είμαι κάτι το διαφορετικό και να ξεχωρίζω στο χωριό μου. Άρα δεν θα σου πω ότι δεν μου άρεσε η αναγνωρισιμότητα και η διάκριση, αλλά δεν ήταν και ο πρωταρχικός μου στόχος. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος σήμερα που παλεύει για την τιμή των όπλων»

Αν γυρνούσεϊς και κοίταζες πίσω, θα φανταζόσουν αυτή την πορεία;

«Ναι, ήμουν σίγουρος κάποια στιγμή γι' αυτήν»

Τι είναι αυτό που σε εκνευρίζει στο επάγγελμα σου και στους ανθρώπους του;

«Η βλακεία, η ηλιθιότητα και το δήθεν! Πες βλάκα, τη γνώμη σου και πάμε παρακάτω. Μη μου σπας τα νεύρα και με πας μέσω Λαμίας. Η βλακεία έχει δημιουργήσει πολέμους. Από βλάκες κυβερνάται ο κόσμος σήμερα, γι' αυτό φτάσαμε εκεί που φτάσαμε! Γεμίσαμε από βλάκες και μέτριους παντού» εξήγησε στο full life

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved