Εύα Αντωνοπούλου: «Σε κρίσιμες στιγμές η βοήθεια και η στήριξη του είναι καθοριστικές»
Showbiz

Εύα Αντωνοπούλου: «Σε κρίσιμες στιγμές η βοήθεια και η στήριξη του είναι καθοριστικές»

Αισθάνεται τυχερή γιατί κάνει ένα επάγ­γελμα που την παθιάζει. Νιώθει ότι βρί­σκεται σε έναν συνεχή δημοσιογραφι­κό μαραθώνιο και θεωρεί λυτρωτικό ότι σε αυ­τόν τον αγώνα δεν είναι μόνη.

Πέρα όμως από τη δουλειά της η Εύα Αντωνοπούλου νιώθει και πολύ τυχερή που στο πλευρό της έχει έναν σύζυγο που αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες της δουλειάς της


Ο σύζυγος σου αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες της δουλειάς σου;
«Είμαι τυχερή, επειδή ο Παναγιώτης όχι μόνο τις αντιλαμβάνεται, αλλά λειτουργεί και ως κυματοθραύστης, όταν αυτό χρειάζεται. Με βοηθά να τοποθετώ τα ζητήματα στη ρεαλιστική τους βάση, Συζητάμε πολύ για τη δουλειά οι δυο μας, όχι μόνο τη δική μου αλλά και τη δική του. Ο Παναγιώτης δραστηριοποιείται στον τομέα της πολιτικής επικοινωνίας και ως εκ τούτου αντιλαμβάνεται πολύ καλά τις συνθήκες εργασίας μου, αλλά και την ιδιαιτερότητα του επαγγέλματος. Σε κρίσιμες στιγμές η βοήθεια και η στήριξη του είναι καθοριστικές»

Έχεις ζήσει στη Θεσσαλονίκη, Σου λείπει;

«Ναι. Μου λείπει η χαλαρότητα και η ανεμελιά της πόλης, αλλά και η ανεμελιά των εφηβικών και φοιτητικών μου χρόνων. Μου λείπουν οι άνθρωποι της παιδικής μου ηλικίας, αλλά και μια βόλτα για παγωτό στην παραλία της Θεσσαλονίκης»

Έχεις δηλώσει ότι προτιμάς τη φυσική ομορφιά. Θα σκεφτόσουν, ωστόσο, στο μέλλον να κάνεις κάποια παρέμβαση;

«Οντως αγαπώ και θαυμάζω τη φυσική ομορφιά, αλλά και τη φυσική εξέλιξη της ομορφιάς στους ανθρώπους με το πέρασμα των χρόνων. Το βρίσκω αφύσικο και εξωπραγματικό να είσαι 50 και να θες να μοιάζεις 25, Σε κάποιες περιπτώσεις το αποτέλεσμα αγγίζει τα όρια της παραμόρφωσης. Είμαι οπαδός της άσκησης, της σωστής διατροφής και όχι των επεμβάσεων», λέει η ίδια στην εφημερίδα Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved