Ο Καλομπάρης κατεβάζει ρολά στο εστιατόριό του στη Μελβούρνη - O λόγος;

Ο Καλομπάρης κατεβάζει ρολά στο εστιατόριό του στη Μελβούρνη - O λόγος;

Τέλος εποχής για το πολυβραβεβευμένο εστιατόριο του Τζορτζ Καλομπάρη στη Μελβούρνη της Αυστραίας.

Έπειτα από 12 χρόνια, ο Ελληνοαυστραλός σεφ, που έγινε γνωστός ως κριτής του MasterChef Aυστραλίας, ανακοίνωσε ότι στις 29 Ιουνίου το Press Club σερβίρει φαγητό για τελευταία φορά. Μέχρι τότε διακεκριμένοι σεφ θα μαγειρεύουν τα ξεχωριστά πιάτα τους για τους πελάτες.

Ο σεφ άνοιξε το εστιατόριό του στις 4 Οκτωβρίου του 2006, όταν γιόρταζε τα 28α γεβνέθλιά του. Του έδωσε το παραπάνω όνομα, εμπνευσμένος από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες του κτιρίου, αφού εκεί στεγάζονταν οι εφημερίδες The Herald και Weekly Times. To 2008 του δόθηκε ο τίτλος "Καλύτερου Νέου Εστιατορίου", από τον οδηγό The Age of Good Food Guide, και εκείνος ανακηρύχθηκε σεφ της χρονιάς.

Ο Καλομπάρης ανέφερε μέσω facebook, ότι δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει, και υπογράμμισε ότι κλείνει το εστιατόριο για να το...επανεφεύρει, ενώ παραδέχτηκε ότι έκανε λάθη και μάλιστα πολλά.