Ελένη Μενεγάκη: Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε για την Μαρίνα της, που έχει γενέθλια
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε για την Μαρίνα της, που έχει γενέθλια

Η Μαρίνα Παντζοπούλου γίνεται τεσσάρων χρονών και η μαμά της, η Ελένη Μενεγάκη έκανε μία αποκάλυψη που ξάφνιασε ακόμη και τους συνεργάτες της.

Η Μαρίνα είναι η μικρότερη κόρη της Ελένης και της μοιάζει πολύ, ίδια μάτια, ίδια μαλλιά, αλλά τα χείλη είναι του μπαμπάς της, όπως έχει πει.

Η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή τα γενέθλια της Μαρίνας της και την φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram της, είπε πως έως δύο μηνών η κόρη της είχε κατάμαυρα μαλλιά σαν τον Fido Dido και μετά άλλαξε! «Παιδιά ήταν σαν αχινός τα μαλλιά της. Ήταν κατάμαυρα, μετά που πήγανε; Μετά το παιδί έγινε κατάξανθο, δεν το έχω ξαναδεί αυτό σας λέω… Έβλεπα την κόρη μου να έχει μαύρο μαλλί και η ρίζα της κατάξανθη και έλεγα πώς γίνεται αυτό;»!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι πίσω από το όνομα «Μαρίνα» κρύβεται μία συγκινητική ιστορία αγάπης. Μαρίνα λεγόταν η γιαγιά του Μάκη , που «έφυγε» από τη ζωή πριν κάποια χρόνια και η Ελένη είχε συγκινηθεί από την ιστορία αγάπης και έρωτα της γιαγιάς και του παππού του αγαπημένου της και έτσι αποφάσισε να δώσει το όνομα στη μικρή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved