Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πόσταρε την πρώτη φωτογραφία με μαγιό για φέτος
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πόσταρε την πρώτη φωτογραφία με μαγιό για φέτος

Τι κι αν ο καιρός μας ανάγκασε να φορέσουμε και πάλι πουλοβεράκια; Τι κι αν οι θερμοκρασίες έπεσαν πολύ και ο χιονιάς είναι στην πόρτα μας;

Υπάρχουν κι αυτές οι ωραίες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο Instagram και μας θυμίζουν πως σε λίγο καιρό έρχεται το καλοκαιράκι.

Ένα τέτοιο φωτογραφικό καρέ πόσταρε και η Ντορέττα Παπαδημητρίου το μεσημέρι της Πέμπτης.

Έτσι για πάει κόντρα στον άστατο καιρό και να μας δώσει μια γεύση… καλοκαιρινή! Η παρουσιάστρια και ηθοποιός «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφίας, στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει στην άκρη μιας πισίνας φορώντας το μαγιό της.

Και ναι, αυτή είναι η πρώτη της φωτογραφία με μαγιό για φέτος. Είναι βέβαια από τις περσινές καλοκαιρινές της διακοπές ωστόσο την πόσταρε ως ένδειξη διαμαρτυρίας στον αλλόκοτο καιρό, όπως η ίδια γράφει στη λεζάντα.

«Θέλεις να ανεβάσουμε καλοκαιρινές φωτογραφίες ,ως ένδειξη διαμαρτυρίας στον αλλόκοτο καιρό, που σήμερα πάλι κάπως μοιάζει με χειμώνα??
Είναι και Πέμπτη. Μπορούμε να είμαστε σε tbt mode😉🌺🌸☀️☀️🧜🏼‍♀️ #thaertheitokalokairi #pouthapaei#tbt #summeronmymind», γράφει.

Δείτε την ανάρτησή της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved