Η Χατζηβασιλείου για την αλλαγή στην ημέρα προβολής του «Πακέτου»: «Είναι αναστάτωση...»
Showbiz

Η Χατζηβασιλείου για την αλλαγή στην ημέρα προβολής του «Πακέτου»: «Είναι αναστάτωση...»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου παρουσιάζει την εκπομπή Πάμε Πακέτο για 14 ολόκληρα χρόνια.

Η παρουσιάστρια του Alpha σχολιάζει την αλλαγή στην ημέρα προβολής, αλλά και πώς καταφέρνει να διαχειρίζεται τη συναισθηματική φόρτιση, λόγω των ιστοριών.

Νιώσατε απογοήτευση, όταν σας άλλαξαν ημέρα προβολής;

«Δεν θα το χαρακτήριζα απογοήτευση. Είναι αναστάτωση, καθώς πρέπει να ανασυνταχθείς και να μαζέψεις τον κόσμο σου, σ' ένα καινούργιο ραντεβού».

Νιώθετε δικαιωμένη, κρίνοντας από το αποτέλεσμα;

«Ευτυχώς, στο νέο ραντεβού ήρθε ο κόσμος. Δεν πήγα μόνη μου».

Δέκατη τέταρτη σεζόν... Πώς διαχειρίζεστε τη συναισθηματική φόρτιση;

«Αυτή είναι η ζωή. Σύνθεση αντιθέσεων. Δεν μπορείς να γνωρίσεις τη χαρά, αν δεν έχεις βιώσει τη στενοχώρια. Δεν μπορείς να συνδεθείς με το καλό, αν δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει κακό. Όλα είναι δίπολα σε αυτή τη ζωή».

Η φθορά αφήνει ανέγγιχτη την εκπομπή;

«Και όσο περνούν τα χρόνια, μεγα­λώνει αριθμητικά το κοινό μας».

Ανέγγιχτη παραμένετε κι εσείς;

«Βλέπετε να έχω κουραστεί;»

Η λύτρωση συνυπάρχει με τη φθορά;

«Έχω μάθει ότι τα προβλήματα των ανθρώπων δεν έχουν τελειω­μό. Αλλά, κι από την άλλη, για κά­ποιο λόγο έρχονται στη ζωή μας. Συνειδητοποιώ πλέον ότι αυτά που θεωρούμε προβλήματα και δεν τα αντέχουμε, είναι ευλογίες. Είναι ευκαιρίες για να αναπτυχθούμε εμείς οι ίδιοι».

Το σύμπαν σας προόριζε για να κάνετε αυτή την εκπομπή;

«Αυτό το πιστεύω κι εγώ. Έχουμε υποστεί όλα αυτά τα χρόνια τό­σους κλυδωνισμούς και έχουμε αντέξει. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε μια παραπάνω προστασία, από κάπου πιο ψηλά. Για κάποιο λό­γο, πρέπει να ολοκληρωθεί ένας κύκλος».

Πιστεύετε στον Θεό;

«Πιστεύω στον θεό. Δεν πιστεύω στον τρόπο που τον εκφέρουν οι άνθρωποι μεσάτους τον Θεό. Ό­μως, θεωρώ ότι οι επίγειοι εκπρό­σωποι του Θεού -και όχι ο Θεός-κάνουν τρομερά λάθη., Γίνονται τέρατα στο όνομα της θρησκείας, Εντέλει, οι άνθρωποι βλέπουν κα­λύτερα τον Θεό πάντα μέσα από τα δάκρυα».

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved