«Τα φετινά Madwalk είναι για μένα κάτι σαν reunion»
Showbiz

«Τα φετινά Madwalk είναι για μένα κάτι σαν reunion»

Ήρθε από την Αμερική για να φτιάξει τα μαλλιά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τα φετινά Madwalk

Ο ταλαντούχος κομμωτής Δημήτρης Γιαννέτος, ομολογεί ότι πολύ συχνά ξυπνά ακόμη και στις 6 τα ξημερώματα για να χτενίσει κάποιον, ενώ αποκαλύπτει ότι την υψηλότερη αμοιβή την εισέπραξε όταν γνωστό μοντέλο και fashion icon, που είναι παντρεμένη με billionaire και απολαμβάνει μια ζωή εξωπραγματικής χλιδής, του έβγαλε εισιτήρια για τις Μαλδίβες όπου βρισκόταν, ώστε να πάει να τη χτενίσει. Η έκπληξη του ήταν μεγάλη όταν αντιλήφθηκε ότι επιθυμία της ήταν να της φτιάξει απλά μια κοτσίδα.

Στα μικρά κενά που βρίσκει στο ασφυκτικό του πρόγραμμα κάνει γυμναστική, ενώ κάποια βράδια συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου, απολαμβάνοντας sushi με την παρέα του στο «Sushi Time» που βρίσκεται δίπλα στα πλυντήρια όπου πλένει τα ρούχα του.

«Πάλι στα πλυντήρια θα φάμε;» τον πειράζουν οι φίλοι του, γνωρίζοντας την απάντηση. Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε το επικείμενο ταξίδι tου στην Ελλάδα για το Madwalk 2019.

«Είναι συγκινητικό, καθώς συμμετείχα στα πρώτα Madwalk, πριν αναχωρήσω για την Αμερική, όταν ακόμη ήμουν spoc person γνωστής εταιρίας καλλυντικών. Ανταποκρίθηκα στην πρόταση της Ρεγγίνας Κουρή με μεγάλη χαρά. Θα χτενίσω τη φετινή Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την οποία κάναμε στενή παρέα στην Αμερική, αλλά και την Καλομοίρα με την οποία διατηρώ φιλία χρόνων. Τα Madwalk αποτελούν το μεγαλύτερο fashion event που διοργανώνεται στην Ελλάδα. Χαίρομαι που μου έγινε η πρόταση αυτή αφού θα δω πολλούς γνωστούς και φίλους. Το φετινό Madwalk είναι για μένα κάτι σαν reunion» εξήγησε στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved