Ο Πέτρος Πολυχρονίδης είναι ερωτευμένος! Αυτή είναι η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά
Showbiz

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης είναι ερωτευμένος! Αυτή είναι η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά

Μπορεί καθηµερινά να «µπαίνει» στα σπίτια των τηλεθεατών από τη συχνότητα του Star και το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης», όµως σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή ο Πέτρος Πολυχρονίδης επιλέγει να είναι ιδιαίτερα διακριτικός.

Η σχέση του µε την Κατρίν Λαντός διατηρείται κατά κανόνα στο παρασκήνιο της δηµοσιότητας. Ετσι, όταν πρόσφατα ο παρουσιαστής επισκέφθηκε µαζί µε την αγαπηµένη του, την οποία αποκαλεί χαϊδευτικά Κλαουντιάνα, το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εµφανίζεται ο Νίκος Οικονοµόπουλος, οι δυο τους µονοπώλησαν το ενδιαφέρον. Το ζευγάρι, που δεν συνηθίζει τις δηµόσιες ή κοσµικές εξόδους, απόλαυσε το πρόγραµµα, σιγοτραγουδώντας µερικά από τα αγαπηµένα τραγούδια τους. Μετά το τέλος της εµφάνισής του, µάλιστα, έσπευσαν να συναντήσουν τον Νίκο Οικονοµόπουλο στο καµαρίνι του. Είναι µαζί τα τελευταία πέντε χρόνια, αλλά τα κοινά τους ενσταντανέ είναι πραγµατικά σπάνια.

Γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια ενός ρεπορτάζ και ο έρωτάς τους υπήρξε κεραυνοβόλος. Αυτό που τους ένωσε, σύµφωνα µε πηγές από το φιλικό τους περιβάλλον, ήταν η αγάπη τους για τα µαχητικά αθλήµατα, αφού ο δηµοσιογράφος έχει καλύψει και παρουσιάσει αρκετές αντίστοιχες εκδηλώσεις, ενώ η γοητευτική Κατρίν, η οποία κατάγεται από το Κιάτο, είναι διευθύντρια αθλητικής σχολής. Μετά τους πρώτους έξι µήνες της σχέσης τους, η Κατρίν γνώρισε τα παιδιά που έχει αποκτήσει ο Πέτρος Πολυχρονίδης από τον πρώτο του γάµο, µε τα οποία και διατηρεί καταπληκτική σχέση.

«Είναι η Κατερίνα µου. Η οµορφιά των ανθρώπων πηγάζει από το πώς νιώθουν. ∆εν υπάρχουν όµορφοι και άσχηµοι άνθρωποι. Υπάρχουν άνθρωποι που επειδή είναι ευτυχισµένοι ακτινοβολούν οµορφιά», έχει δηλώσει ο παρουσιαστής σε παλαιότερη συνέντευξή του, εκφράζοντας δηµόσια τον θαυµασµό για τη σύντροφό του. «Νοµίζω πως εγώ, η οικογένειά µου, τα παιδιά µου, επειδή ζούµε ευτυχισµένοι, οµορφαίνουµε όλοι. Την Κατερίνα τη γνώρισα σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Είναι ηρωίδα. Αντέχει τον χαρακτήρα µου που κάνει 45 πράγµατα το ίδιο δευτερόλεπτο και σκέφτεται άλλα 50 το επόµενο», καταλήγει μιλώντας στη Realnews.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved