Πετρουτσέλι-Γούτος: Όλες οι λεπτομέρειες της βάπτισης της κόρης τους
Showbiz

Πετρουτσέλι-Γούτος: Όλες οι λεπτομέρειες της βάπτισης της κόρης τους

Για το καλοκαίρι προγραμματίζεται η βάφτιση της κορούλας της Φλορίντα Πετρουτσέλι και του Άρη Γούτου.

Σύμφωνα με τη Realnews, το μυστήριο θα τελεστεί στις 20 Ιουλίου, στο Πόρτο Χέλι, με κουμπάρους τους κολλητούς φίλους του ζευγαριού, τη Δήμητρα και τον Ανδρέα, οι οποίοι δεν ανήκουν στον χώρο της σόουμπιζ. Η μικρή πριγκίπισσα του ζευγαριού θα πάρει το όνομα Μαρία, αλλά σκέφτονται να τη φωνάζουν Μαίρη, όπως και τη μητέρα του επιχειρηματία, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η Ελληνοϊταλίδα παρουσιάστρια θέλουν να ακολουθούν τις παραδόσεις.

Οι δύο γονείς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και χαίρονται με τη μικρή το κάθε λεπτό. Η κολύμβηση είναι μια ασχολία που λατρεύουν τόσο ο Άρης και η Φλορίντα όσο και η κορούλα τους. Μια αγαπημένη τους συνήθεια είναι να περνούν, σχεδόν καθημερινά, κάποιες ώρες στο κολυμβητήριο, που βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι τους στα νότια προάστια. Η μόλις εννέα μηνών χαριτωμένη μικρούλα μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο ευτυχισμένο σπίτι της οικογένειας Γούτου.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι έχει ήδη αρχίσει τις πρώτες διαδικασίες προετοιμασίας της βάφτισης και την έρευνα αγοράς για τα βαφτιστικά και το κόνσεπτ του μυστηρίου, πάντα σε συνεργασία με τους νονούς της μικρής. Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της δεν σκέφτονται να κάνουν παράλληλα και θρησκευτικό γάμο, καθώς, όπως μαθαίνουμε από τον στενό τους κύκλο, πρόκειται για κάτι που θεωρούν περιττό και πολυέξοδο. Και παρότι η παραδοσιακή αυτή τελετή είναι ένα όνειρο για τις περισσότερες γυναίκες, όπως λένε οι φίλοι τους, η Φλορίντα αρκείται στον πολιτικό γάμο που είχαν κάνει λίγο πριν φέρει στον κόσμο την κόρη τους.

Η παρουσιάστρια προτιμά να αποφύγει το στρες ενός θρησκευτικού γάμου και σκέφτεται να ξοδέψουν οικογενειακώς τα χρήματα για ένα ταξίδι ζωής στο εξωτερικό. Παρόλο που έχουν περάσει μόλις εννέα μήνες από την άφιξη του πρώτου τους παιδιού, τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο σύζυγός της έχουν ήδη εκφράσει στο φιλικό τους περιβάλλον την επιθυμία τους να αποκτήσουν και δεύτερο. «Τα παιδιά είναι η χαρά της ζωής και θέλουμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας», φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε δικούς της ανθρώπους η Φλορίντα, η οποία, ξεκάθαρα πλέον, έχει αφοσιωθεί στον ρόλο της μαμάς, αφήνοντας για λίγο στην άκρη την καριέρα της στην τηλεόραση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved