Νατάσα Σκαφίδα: «Περιμένουμε πώς και πώς τον Αντώνη Βαρδή τζούνιορ!»
Showbiz

Νατάσα Σκαφίδα: «Περιμένουμε πώς και πώς τον Αντώνη Βαρδή τζούνιορ!»

O Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά το ερχόμενο καλοκαίρι και μάλιστα έχουν ήδη αποφασίσει για το όνομα του μικρού τους πρίγκιπα.

«Περιμένουμε αγοράκι και θα έχουμε ένα κι ένα. Η πλήρης ευτυχία! Στα μέσα Ιουνίου θα υποδεχθούμε τον γιο μας», αποκαλύπτει στη Realnews η σύζυγος του τραγουδιστή, εξηγώντας, παράλληλα, ότι δεν θα μπορούσαν να σκεφτούν άλλο όνομα για τον μικρό από αυτό του αείμνηστου παππού του: «Αντώνης! Αυτό έλειπε! Ήρθε επιτέλους! Διπλή χαρά. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και ο Γιάννης και εγώ… Περιμένουμε πώς και πώς τον Αντώνη Βαρδή τζούνιορ! Κι εγώ και ο Γιάννης το διαισθανόμασταν», λέει η Νατάσα. Αν και οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης της ήταν δύσκολοι, αφού ταλαιπωρήθηκε αρκετά, τώρα είναι όλα καλά.

«Το απολαμβάνω», τονίζει. Η κόρη του ζευγαριού, που τον Μάιο κλείνει τα τρία της χρόνια, επίσης έχει μάθει για το αδελφάκι της. «Στην Κατερινούλα έχουμε πει, από τη στιγμή που μάθαμε και το φύλο, ότι θα έρθει ο Αντωνάκης, το αδελφάκι της. Στην αρχή το είχε πάρει λίγο περίεργα, χωρίς να το δείξει σε εμάς, αλλά μας το έλεγαν από το σχολείο. Τώρα, όμως, το βλέπει πολύ ζεστά. Ελπίζουμε και όταν έρθει να αντιδράσει το ίδιο καλά».

Η χαρούμενη μητέρα μιλά και για τη σκέψη που είχαν κάνει αν ερχόταν κοριτσάκι. «Αν ήταν κοριτσάκι, θα δίναμε το όνομα της μητέρας μου, Έρη. Έχω στη μαμά μου τεράστια αδυναμία. Θαυμάζω τον τρόπο που η ίδια με μεγάλωσε και σίγουρα ακολουθώ το δικό της πρότυπο στην ανατροφή του παιδιού μου, υποσυνείδητα και συνειδητά».

Στο σπίτι μόλις ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το γαλάζιο δωμάτιο. «Τώρα μπήκαμε στη διαδικασία των προετοιμασιών. Ετοιμάζουμε το δωμάτιό του και θα αλλάξουμε και της μικρής, που γίνεται πλέον μεγάλη και λατρεύει να παριστάνει τη γιατρό». Παρόλο που περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, το καλοκαίρι δεν θα μείνουν στην Αθήνα, αλλά θα παραθερίσουν για όσο τους επιτρέπεται στο αγαπημένο τους νησί, τη Λήμνο. «Το καλοκαίρι θα είμαστε στη Λήμνο. Η αγάπη με τους ανθρώπους εκεί είναι αμοιβαία, παρόλο που ούτε ο Γιάννης ούτε εγώ είμαστε από το νησί. Απλώς το αγαπάμε πάρα πολύ και πηγαίνουμε κάθε χρόνο. Παντρευτήκαμε εκεί, κάναμε και τη βάφτιση της μικρής και γνωριστήκαμε εκεί. Γι’ αυτό η τόση αγάπη». Η γνωριμία τους, ο γάμος, το παιδί ήρθαν τόσο γρήγορα και φυσικά, που ήταν σαν πεπρωμένο. «Και ομαλά κιόλας, χωρίς να πιεστεί κάτι», σημειώνει η Ν. Σκαφιδά και συνεχίζει: «Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να βρεθούμε με τον Γιάννη αντιμέτωποι με τον χωρισμό. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια. Είμαστε, όμως, παιδιά χωρισμένων γονιών και δεν θα το θέλαμε. Προσπαθούμε να κρατάμε τις ισορροπίες και με την Κατερίνα και με τον μπέμπη που θα έρθει. Και δεν ξεχνάμε ότι, εκτός από γονείς, είμαστε και ζευγάρι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved