Παπαδημητρίου: «Η αναγνωρισιμότητα ήρθε πολύ ήπια και γλυκά και τη διαχειρίζομαι με ταπεινό τρόπο »
Showbiz

Παπαδημητρίου: «Η αναγνωρισιμότητα ήρθε πολύ ήπια και γλυκά και τη διαχειρίζομαι με ταπεινό τρόπο »

Ο Μάκης Παπαδημητρίου είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του και αυτόν τον καιρό βρίσκεται σε περιοδεία με την παράσταση Πέτρες στις τσέπες του

Ο αγαπημένος ηθοποιός μιλάει για τον λόγο που απολαμβάνει την τέχνη που υπηρετεί, για τους ρόλους του αλλά και για το πώς αντιμετωπίζει την αναγνωρισιμότητά του... Διαβάστε τι αποκάλυψε...

Τι είναι αυτό που απολαμβάνετε περισσότερο όντας ηθοποιός;

Τη δυνατότητα να αλλάζεις λίγο τα δεδομένα της βραχείας καθημερινότητας. Είναι κάτι πολύ ζωντανό. Η μονοτονία του να πηγαίνει κανείς στο γραφείο του προσφέρει μια ισορροπία και μια ασφάλεια, αλλά από την άλλη βρίσκω γοητευτικό να κατεβαίνει μια παράσταση και να είσαι έτοιμος να παίξεις σε άλλη, με διαφορετικούς ανθρώπους. Υπάρχει μια συνεχής κίνηση. Κι εκεί καλείσαι να βελτιωθείς, να επικοινωνήσεις, να είσαι δημιουργικός, να βρεις αυτό που θέλεις να εκφράσεις.

Δεν είναι μονότονο να παίζεις τον ίδιο ρόλο για μήνες και χρόνια;

Εννοείται. Αλλά δεν είσαι μόνος. Επικοινωνείς με άλλον κόσμο κάθε φορά. Η μονοτονία σπάζει. Αλλιώς δεν θα άντεχες. Αν κλείνεσαι στον εαυτό σου και κίνητρό σου είναι να περιμένεις κάθε φορά να έρθουν να σε συγχαρούν, αυτή η μονοτονία μπορεί να σε τρελάνει.

Πώς διαχειρίζεστε την αναγνωρισιμότητα;

Ήρθε πολύ ήπια και γλυκά και τη διαχειρίζομαι με ταπεινό τρόπο. Φυσικά, με κολακεύει να με χαιρετούν στον δρόμο και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποιο ακραίο περιστατικό ενόχλησης. Θέλω να πιστεύω ότι είμαι άνθρωπος ήπιων τόνων για να προκαλέσω κάτι αρνητικό κι ότι έχω ξεφύγει από τον ναρκισσισμό. Βέβαια, ποτέ δεν είναι αργά για να παρασυρθεί κανείς σε τέτοιου είδους κακοτοπιές.

Πηγή: Philenews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved