Ναταλία Δραγούμη: «Είμαι μεγάλη και ο χρό­νος μου έχει φερθεί καλά, αλλά δεν ξέρω για πόσο ακόμη»
Showbiz

Ναταλία Δραγούμη: «Είμαι μεγάλη και ο χρό­νος μου έχει φερθεί καλά, αλλά δεν ξέρω για πόσο ακόμη»

Η Ναταλία Δραγούμη είναι μια πολλή εντυπωσιακή και όμορφη γυναίκα, στην οποία ο χρόνος έχει δείξει τον καλό του εαυτό με το πέρασμά του,

Η διάσημη ηθοποιός, ερωτηθείσα για το πέρασμα του χρόνου και τον υπέροχο τρόπο που της έχει φερθεί, απαντά με ειλικρίνεια και μια μικρή απορία:

«Δεν ξέρω για πόσο καιρό. Είμαι μεγάλη και ο χρό­νος όντως μου έχει φερθεί καλά, αλλά δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμα. Το σημαντικότερο είναι να συμ­βιβαστείς με την ηλικία σου. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να δω μια μέρα ότι έχασα αυτό που είχα και δεν το βλέπω πια. Εκεί θα πρέπει να δεις άλλα πράγματα στον εαυτό σου, μην κυνηγήσεις αυτό που δεν βλέπεις πια. Δεν ξέρω πώς θα μου έρθει. Όταν βλέπω γυναίκες που έχουν συμβιβαστεί με το χρόνο, μου αρέσει πιο πολύ από τις γυναίκες που βλέπω στο πρόσωπο τους την αγωνία να είναι πιο νέες. Προτι­μώ αυτές που βλέπω να μην μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία. Δεν εννοώ να αφήσεις τον εαυτό σου, αλλά δεν ξέρω αν είναι ωραίο να παραμορφώσεις τον εαυτό σου. Είναι μια δύσκολη ισορροπία, που για την ώρα δεν έχω βρεθεί στο δίλημμα», λέει στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved