Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: Αυτό είναι το φύλο του τρίτου μωρού που περιμένουν
Showbiz

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: Αυτό είναι το φύλο του τρίτου μωρού που περιμένουν

Tο τρίτο παιδί τους ετοιμάζονται να υποδεχθούν στα τέλη Αυγούστου η Ζέτα Θεοδωροπούλου-Ταχτσίδη και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Ταχτσίδης.

Η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ήδη το ζευγάρι γνωρίζει το φύλο του μωρού, που είναι στον... δρόμο.

«Ξέρουμε το φύλο του μωρού από τον τρίτο μήνα. Φαίνεται πως ο Κωνσταντίνος θα έχει πρώτος παρέα να παίζει...», δηλώνει στη Realnews, ούσα πανευτυχής, η Ζέτα Θεοδωροπούλου, η οποία από τον Ιούνιο του 2016, που ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Αφροδίτη, έχει αφοσιωθεί στη μητρότητα. Η καθημερινότητά της πλημμύρισε με ακόμα περισσότερη ευτυχία όταν πέρυσι τον Ιούλιο γεννήθηκε ο γιος τους, τον οποίο και θα βαφτίσουν Κωνσταντίνο. Και φαίνεται πως και το επόμενο καλοκαίρι θα είναι «γεμάτο» για το ζευγάρι, αφού περιμένουν τον ερχομό του δεύτερου πρίγκιπά τους.

«Διανύω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου από τότε που έφερε στον δρόμο μου ο Θεός τον άντρα μου», παραδέχεται η Ζέτα και συνεχίζει με λόγια αγάπης και τρυφερότητας: «Η οικογένεια για εμένα ήταν ένα όνειρο! Από μικρή φρόντιζα μικρότερα ξαδέλφια μου και γι’ αυτό ακολούθησα και σπούδασα Παιδαγωγικά. Αυτό το όνειρο άργησε να γίνει πραγματικότητα, αλλά έγινε τη σωστή στιγμή και με τον κατάλληλο άνθρωπο. Ίσως έπρεπε να περάσω δίπλα σε σκάρτους ανθρώπους -είτε σχέσεις είτε συνεργασίες- ώστε να μπορώ σήμερα να εκτιμήσω τα καλά που απλόχερα με ευλόγησε ο Θεός, με έναν άνθρωπο να με εκτιμά, να με σέβεται και με τον οποίο να έχω σήμερα μία όμορφη οικογένεια. Όπως το φως δίνει χρώμα στη φύση, έτσι ακριβώς είναι για εμένα η οικογένειά μου! Είναι εκείνη που δίνει χρώμα στη ζωή μου».

Και φυσικά η Ζέτα Θεοδωροπούλου δεν μετάνιωσε ποτέ για την επιλογή της να αφήσει στην άκρη την καριέρα της και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της: «Αν μου ζητούσαν να ανταλλάξω τη ζωή μου τώρα με μια λαμπερή καριέρα και όλα όσα περικλείουν τον χώρο της δόξας και της δημοσιότητας, δεν θα το σκεφτόμουν καν! Αυτό που τώρα βιώνω είναι αυτό που με συμπλήρωσε και με ολοκλήρωσε ως άνθρωπο και ως γυναίκα», λέει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved