Η συγκινητική εξομολόγηση της Αραβανή για τον πατέρα της: «Έφυγε σε ένα εξάμηνο στα 52 του…»
Showbiz

Η συγκινητική εξομολόγηση της Αραβανή για τον πατέρα της: «Έφυγε σε ένα εξάμηνο στα 52 του…»

Η Ευαγγελία Αραβανή έχει κάνει στροφή στην καριέρα της και από το χώρο του μόντελινγκ έχει βρεθεί να παρουσιάζει επιτυχώς διάφορα προγράμματα στην τηλεόραση.

Η Ευαγγελία σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλά για την έκθεση της προσωπική της ζωή, για άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της αλλά και την απώλεια του πατέρα της, που της στοίχισε!

Η Ευαγγελία είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό «Beaute»: «Είχα αδυναμία στον μπαμπά μου. Τον χάσαμε πριν από 4 χρόνια. Έφυγε σε ένα εξάμηνο, στα 52 χρόνια του. Τα τελευταία 8 χρόνια ζούσε μόνιμα στην Λευκάδα. Τον έβλεπα Πάσχα και καλοκαίρι. Δεν τον έζησα πολύ. Δεν είχα τη σχέση εξάρτησης «πατέρα-κόρης» και επειδή του έχω μοιάσει ως χαρακτήρας, αυτό επιτείνει την αδυναμία μου. Ήταν πολύ καλός μπαμπάς. Υπήρξε πρότυπο για μένα. Δεν μου αρέσει να κάνω σχέδια ή όνειρα. Ειδικά μετά τον θάνατο του πατέρα μου, έμαθα πως δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Απολαμβάνω κάθε μέρα σαν να μην υπάρχει αύριο. Ζω στο τώρα, το σήμερα.»

Και τόνισε: «Η ήρεμη προσωπική ζωή είναι για μένα μια καλή βάση, μου δίνει ασφάλεια. Είμαι ένα χαρούμενο κορίτσι, όμως πολλές φορές, επειδή επηρεάζομαι από εξωτερικούς παράγοντες, γίνομαι ευάλωτο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved