Ξεσπά η Κορίνα Τσοπέη για τον τραγουδιστή - δραπέτη: «Ζητώ την παραδειγματική τιμωρία του»
Showbiz

Ξεσπά η Κορίνα Τσοπέη για τον τραγουδιστή - δραπέτη: «Ζητώ την παραδειγματική τιμωρία του»

O τραγουδιστής παρουσιαστής, που συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας ήταν δραπέτης των φυλακών Αλικαρνασσού.

Η ελληνική αστυνομία μετά από ένα συνήθη έλεγχο για την εξακρίβωση στοιχείων ενός 45χρονου στην Ομόνοια ανακάλυψε ότι επρόκειτο για έναν γνωστό τραγουδιστή, τηλεπαρουσιαστή και δημοσιογράφο που ήταν ωστόσο καταζητούμενος από την περίοδο 2002-2003 όταν κι είχε αποδράσει από την συγκεκριμένη φυλακή της Κρήτης όπου κατηγορείτο για άλλη υπόθεση απάτης.

Ο συγκεκριμένος τραγουδιστής – παρουσιαστής ήταν κουμπάρος του αξέχαστου Ανδρέα Μπάρκουλη και είχε εκμεταλλευτεί τα ονόματα πολλών γνωστών ανθρώπων, ανάμεσα τους και το όνομα της Κορίνας Τσοπέη.

«Ζητώ την παραδειγματική τιμωρία του. Δεν θέλω να πέσει κανείς άλλος θύμα τέτοιων ανθρώπων”, είπε η Κορίνα Τσοπέη από το Λος Άντζελες, όπου βρίσκεται, αναφερόμενη στον τραγουδιστή - δραπέτη, ο οποίος υποστήριζε ότι είναι γιος της.

“Νομίζω ότι μία φορά τον είχα δει στη ζωή μου. Μου συστήθηκε μέσα από μία παρέα. Μετά ακουγόταν εντόνως ότι κάποιος παρουσιάζεται ως γιος μου. Δεν ήξερα τίποτα περισσότερο για αυτόν τον άνθρωπο. Κάποια στιγμή ο αδελφός μου είχε πάει στη Σαντορίνη και σε ένα ξενοδοχείο του είπαν: «Έχουμε εδώ τον ανιψιό σας». Και ο αδελφός μου επειδή γνώριζε τι συνέβαινε, τους απάντησε: «Κρατήστε τον, μην κάνετε τίποτα», Πήγε, τον είδε και διαπίστωσε φυσικά πως ήταν ένας άλλος, δηλαδή αυτός που παρουσιαζόταν ως γιος μου. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι έγινε. Νόμιζα ότι τον είχαν κλείσει φυλακή”, ανέφερε η κυρία Τσοπέη σστην Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved