Έλλη Τρίγγου: «Έχω βιώσει μεγάλο έρωτα. Θεωρώ ότι είναι από τα πιο σημαντικά επιτεύγματά μου»
Showbiz

Έλλη Τρίγγου: «Έχω βιώσει μεγάλο έρωτα. Θεωρώ ότι είναι από τα πιο σημαντικά επιτεύγματά μου»

Ο Γιάννης Κακλέας σκηνοθετεί μια φανταστική ιστορία από τη ζωή του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, τον ρόλο του οποίου αναλαμβάνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Η παράσταση «Ερωτευμένος Σαίξπηρ», η οποία βασίζεται στην οσκαρική ταινία του 1998 «Shakespeare in love» από τον Lee Hall, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με την Έλλη Τρίγγου στο ρόλο της «Βιόλα».

Ο έρωτας που περιγράφεται στον Ερωτευμένο Σαίξπηρ είναι πικρός, αλλά εκείνη εύχεται να ζήσει κάτι παρόμοιο.

«Είναι τόσο εύκολο με το Internet και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να δημιουργήσεις επαφές και σχέσεις και να φτιάξεις μια συγκεκριμένη εικόνα που θέλεις να έχει ο άλλος για εσένα… Προσωπικά, αυτό με αποδιοργανώνει. Για εμένα, εξακολουθεί ο έρωτας να είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορεί να καταφέρει κάποιος στη ζωή του. Έχω βιώσει τέτοιο μεγάλο έρωτα. Θεωρώ ότι είναι από τα πιο σημαντικά επιτεύγματά μου –δεν έχω κάνει και πολλά– το να μπορέσω να επενδύσω σε έναν άνθρωπο εξολοκλήρου. Είναι δύσκολο αλλά ιερό, εξίσου σημαντικό με τη φιλία και την Τέχνη. Φυσικά και το ψάχνω, γιατί αυτή η αναζήτηση δεν έχει τέλος».


Η 29χρονη ηθοποιός λατρεύει τη φύση. Και τα παιδιά. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θέλει να γίνει μητέρα σύντομα – ή σίγουρα.

«Θα μου άρεσε πολύ να έχω παιδιά και θα γίνει μόνο σε περίπτωση που θα έχω κάνει σοβαρή δουλειά με τον εαυτό μου… Όταν θα ξέρω ότι έχω δημιουργήσει ένα περιβάλλον που θα μπορεί να στηρίξει έναν άλλο άνθρωπο. Επίσης, όταν θα έχει οικοδομηθεί ένα εκπαιδευτικό σύστημα σύγχρονο και μια κοινωνία αντίστοιχη, τότε ναι, μπορεί να κάνω ένα παιδί. Μέχρι τότε… Να κάνω παιδί για να πάει πού; Στο ελληνικό σχολείο; Όχι. Εσείς μπορεί να έχετε περισσότερο κουράγιο, εγώ δεν μπορώ. Έχω πολλά κουσούρια, κατάλοιπα από το εκπαιδευτικό και το πανανθρώπινο σύστημα, τα οποία τα παλεύω με πολύ κόπο. Γιατί να το πάθει αυτό και το παιδί μου; Τόσα παιδιά υπάρχουν στον κόσμο, μπορώ να βοηθήσω κάποιο άλλο», εξομολογείται η ίδια στο περιοδικό People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved