Γνωριζόμαστε από κάπου; Είναι κόρη πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού και μοιάζουν πολύ! (photos)
Showbiz

Γνωριζόμαστε από κάπου; Είναι κόρη πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού και μοιάζουν πολύ! (photos)

Όταν στέκονται δίπλα δίπλα λες ότι μοιάζουν καταπληκτικά! Σαν θυμίζει κάποιον η πανέμορφη νεαρή της φωτογραφίας;

Πρόκειται για τη 19χρονη κόρη του Κώστα Αρζόγλου, τη Μαρία η οποία είναι καρπός του έρωτα και του γάμου του με την τέταρτη σύζυγό του Ζαχαρούλα Χριστοπούλου με την οποία έζησε ο ηθοποιός ευτυχισμένα για εννέα ολόκληρα χρόνια. Εδώ και δέκα χρόνια όμως ζουν χωριστά, όμως, παρά τον χωρισμό, οι τρεις τους είναι οικογένεια.

Αλλωστε, η νεαρή Μαρία Αρζόγλου έχει μεγάλη αδυναμία στον διάσημο μπαμπά της, στου οποίου το πλευρό βρίσκεται κάθε φορά που εκείνος ζει μία μεγάλη καλλιτεχνική στιγμή όπως ήταν πρόσφατα η πρεμιέρα της ταινίας του Νίκου Κορνήλιου με τίτλο "Η τέχνη καταστρέφει που προβλήθηκε στο Τριανόν. Στην ταινία ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί με την άλλη μεγάλη του αδυναμία, τη μεγαλύτερη κόρη του Ορόρα Μαριόν αλλά και με την πρώην σύντροφό του Εστέλ Μαριόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ταινία συμμετείχε στο 42ο Διεθνές Φεστιβάλ του Sao Paulo, στο 58ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και στο 31ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου. Επίσης, βραβεύτηκε ομόφωνα με το Βραβείο Κοινού της επιτροπής αναγνωστών του «Αθηνοράματος» για τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών. Τέλος έλαβε τιμητική διάκριση από την επιτροπή σκηνοθετών του Πανοράματος.

Να πούμε ότι η ιστορία της ταινίας περιστρέφεται γύρω από έναν διάσημο ηθοποιό που έρχεται τετ α τετ με όλες τις αλήθειες που έκρυβε από τις κόρες του. Κοινώς, ο Κώστας Αρζόγλου ζει και μέσω της ταινίας την... ίδια τη ζωή του. Διαβάστε στην παρακάτω gallery περισσότερες λεπτομέρειες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved