Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η αγωγή-μαμούθ 3 εκατ. για το μοιραίο ατύχημα! Τι αναφέρει η δικογραφία!
Showbiz

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η αγωγή-μαμούθ 3 εκατ. για το μοιραίο ατύχημα! Τι αναφέρει η δικογραφία!

Αύριο εκδικάζεται η αγωγή μαμούθ που κατέθεσε η οικογένεια του Κωνσταντίνου Αγγελίδη ο οποίος από τον Δεκέμβριο του 2017 παλεύει να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Η εφημερίδα Realnews έχει όλο το ρεπορτάζ για το θέμα με τη σύζυγο του γνωστού παρουσιαστή Εβελίνα να μιλάει για τις δύσκολες στιγμές που περνάει η οικογένειά της. Όπως αναφέρεται στο δικόγραφο, ο παρουσιαστής και η οικογένειά του ζητούν αποζημίωση περίπου 3 εκατομμυρίων ευρώ καθώς πλέον ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ο οποίος βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης, δεν είναι δυνατόν να εργαστεί. Οι ανάγκες του ίδιου αλλά και των μελών της οικογένειάς του, είναι μεγάλες σε οικονομικό επίπεδο αφού τα έξοδα για την αποκατάσταση της υγείας του είναι τεράστια.

Μεταξύ άλλων στην αγωγή του αναφέρει: «Υπέστην και συνεχίζω να υφίσταμαι σωματικούς πόνους, ψυχική και σωματική ταλαιπωρία, άγχος για τη μελλοντική πορεία της υγείας μου και έχω περιέλθει σε δυσμενέστατη ψυχολογική κατάσταση, ιδίως λόγω της μόνιμης, ισόβιας και μη αναστρέψιμης αναπηρίας μου.

Συνεχίζω να έχω επιπλοκές απο διάφορες μολύνσεις η προκειμένου να πραγματοποιηθούν αναγκαίες θεραπείες αναγκάζομαι να εισάγομαι συνέχεια στα νοσοκομεία. Αδυνατώ να επικοινωνήσω ακόμα και με οικεία μου πρόσωπα,. αδυνατώ να αυτοεξυπηρετηθώ, αφού ούτε καν να σιτιστώ μόνος μου δεν μπορώ.

Όλα τα ανωτέρω δυσμενή προς την υγεία και σωματική μου ακεραιότητα συνέβησαν σε πολύ νεαρή ηλικία (μόνο 43 ετών) και μάλιστα στη χρονική περίοδο που ήμουν στο απόγειο της καριέρας μου. Δε θα μπορέσω να έχω ποτέ ξανά ομαλή κοινωνική και οικογενειακή ζωή.

Δεν θα μπορέσω να έχω ουσιαστική επικοινωνία με την σύζυγό μου. Δεν θα μπορέσω να έχω ξανά επαγγελματική εξέλιξη. Έχω καταστεί μόνιμα ανάπηρος με πλήρη αδυναμία μετακίνησης αυτοσυντήρησης και επικοινωνίας με το περιβάλλον (…) Έχω πλήρη έκπτωση των νοητικών μου λειτουργιών. Σε γενικές γραμμές, έχω γίνει φυτό».

Ο παρουσιαστής λοιπόν ζητά 2.796.000 ευρώ, ενώ η σύζυγός του 108.000 ευρώ για την ανατροφή του 8χρονου παιδιού τους μέχρι να συμπληρώσει το 22ο έτος της ηλικίας του.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, η Εβελίνα κάνει ό,τι μπορεί για να στέκεται με δύναμη ψυχής στον Γολγοθά που ανεβαίνει ο σύζυγός της ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα καθώς συνεχώς παρουσιάζει ενδονοσοκομειακές μολύνσεις που πάνε πίσω την αποκατάστασή του.

Η υπόθεση εκδικάζεται στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών αύριο. Δείτε τα παρακάτω βίντεο για όσα γράφονται στη δικογραφία, όπως παρουσιάστηκαν στην εκπομπή Έλα χαμογέλα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved