Η αποκάλυψη του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για τον πατέρα του και το μεγάλο του παράπονο!
Showbiz

Η αποκάλυψη του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για τον πατέρα του και το μεγάλο του παράπονο!

Τον απολαμβάνουμε για μια ακόμη τηλεοπτική σεζόν μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Ο τηλεοπτικός «Ηλίας», Βλαδίμηρος Κυριακίδης, μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη του και αποκαλύπτει τη σχέση με την πατέρα του αλλά και το μεγάλο του παράπονο από εκείνον.


Υπάρχει κάποιος φόβος που όσο μεγαλώνεις γίνεται πιο έντονος;
Ο φόβος του να γίνω ο πατέρας μου. Βέβαια, θέλεις δεν θέλεις, στο τέλος θα μοιάσεις στους γονείς σου. Θα πάρεις και τα καλά και τα στραβά τους. Βλέπεις, το DNA έχει καταγραφεί μέσα σου. Για παράδειγμα, εγώ με τα χρόνια γίνομαι πιο απόμακρος και κλειστός χαρακτήρας. Ακριβώς όπως ήταν ο πατέρας μου.


Πότε θα έλεγες πως κατάλαβες τον πατέρα σου;
Αφότου πέθανε. Ξέρεις, η καθημερινότητα καμιά φορά θολώνει τη σκέψη. Θυμάσαι άλλα και ξεχνάς άλλα. Όταν πια κρατήσεις λίγες αποστάσεις εκεί, συνειδητοποιείς την ουσία των πραγμάτων. Αυτό συνέβη και στην περίπτωσή μας.


Ποιο ήταν το μεγάλο σου παράπονο όσο εκείνος ζούσε;
Δεν θυμάμαι να με πήγε ποτέ διακοπές το καλοκαίρι. Αν έκανα ως παιδί μια-δυο φορές διακοπές, ήταν με τη μητέρα μου ή με κάποιον συγγενή. Με τον πατέρα μου ποτέ. Ασχολούνταν συνεχώς με τη δουλειά.


Τι δουλειά έκανε;
Λογιστής. Όπως ο κυρ Ηλίας στη Μουρμούρα. Ήταν μια δουλειά που είχα μισήσει μικρός και τώρα μου τα ’φερε η μοίρα να υποδύομαι τον λογιστή.


Αν γινόσουν πατέρας, τι θα έκανες διαφορετικά;
Ούτε σαν σκέψη δεν θέλω να υπάρχει αυτό. Δεν θα ήμουν καλός πατέρας. Μάλλον απόμακρος και αυταρχικός. Μου απορροφά τόσες ώρες της μέρας η δουλειά μου και οι μελέτες μου που δεν θα ήταν ωραίο να πω σε ένα παιδί «Σταμάτα γιατί θέλω να διαβάσω», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved