Σόλων Τσούνης: Βραδινή έξοδος με την αδερφή του
Showbiz

Σόλων Τσούνης: Βραδινή έξοδος με την αδερφή του

Βραδινή έξοδο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος, πραγματοποίησε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Ο Σόλων Τσούνης, είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός που η αλήθεια είναι ότι δεν μας απασχολεί ποτέ με τα προσωπικά του αλλά μόνο με τα επαγγελματικά του.

Ο ίδιος, κρατά χαμηλό προφίλ, αφήνοντας τις θαυμάστριές του με... ερωτηματικά!

Ο φωτογραφικός μας φακός, τον εντόπισε και τον απαθανάτισε το βράδυ του Σαββάτου και είχε μαζί του την καλύτερη παρέα, που δεν ήταν άλλη από την αγαπημένη του αδερφή, Κωνσταντίνα.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τα δύο αδέρφια μαζί σε δημόσια έξοδο.

Δείτε τους στις παρακάτω φωτογραφίες! Τι λέτε μοιάζουν;

Ο ηθοποιός, είχε βρεθεί πρόσφατα στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και είχε μιλήσει για την απώλεια του πατέρα του που τον σημάδεψε.
«Μου λείπει πολύ, με σημάδεψε ο θάνατος του. Ταλαιπωρήθηκε δυο χρόνια από καρκίνο και τον έχασα πριν τέσσερα χρόνια. Είχαμε την κλασσική σχέση πατέρα – γιου. Ήρθα κοντά του πολύ, μοιραστήκαμε πράγματα. Την ημέρα που έφυγε, πήγα στο νοσοκομείο. Τους έβγαλα όλους από το δωμάτιο, του είπα ότι είχα να του πω, πόσο τον αγαπώ, τον ευχαρίστησα και μετά πήγα στο θέατρο αλλά ένιωθα ότι κάτι δεν θα πάει καλά. Με το που τέλειωσα την παράσταση βρήκα κλήση και όντως… είχε φύγει», είχε δηλώσει στην Ελεονώρα Μελέτη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved