Κόρα Καρβούνη: Η γυμναστική και τα κομμάτια-κλειδιά της γκαρνταρόμπας της
Showbiz

Κόρα Καρβούνη: Η γυμναστική και τα κομμάτια-κλειδιά της γκαρνταρόμπας της

Η Κόρα Καρβούνη είναι μια δυναμική γυναίκα, η οποία αγαπά την τέχνη της, την υποκριτική.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την γυμναστική, τα ιδιαίτερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της, αλλά και τον Γιώργο Λάνθιμο.

Η ηθοποιός δεν αισθανόταν πάντα καλά με τη σιλουέτα της. Σήμερα όμως γυμνάζεται, τρέφεται σωστά και δεν εφησυχά­ζει έχοντας απλά μια καλή εξωτερική εμφάνιση. Προσπαθεί να διατηρεί το σώμα της δυνατό, αφού αποτελείτο βασικό εργαλείο της δουλειάς της.

«Κάνω γιόγκα σχεδόν καθημερινά. Με ηρεμεί, με μαθαίνει να αναπνέω σωστά και μου προσφέρει μυϊκή ενδυνάμωση. Οφείλω να είμαι γυμνασμένη για να είμαι δυνατή επί σκηνής», σημειώνει η ίδια στο Instyle.

Όπως κάθε γυναίκα, έτσι και η Κόρα έχει στην ντουλάπα της κλασικά και διαχρονικά κομμάτια, που θα είναι για πάντα στη μόδα, ενώ ανάμεσα στους «θησαυρούς» της είναι δύο πολυτελείς γούνες.

«Τα κομματια-κλειδιά στην γκαρνταρόμπα μου είναι ένα μακρύ μαύρο παλτό, ένα επίσημο μαύρο φόρεμα, ένα ζευγάρι κλασικές γόβες και δύο γούνες-κληρονομιά από τη μητέρα μου. Αυτές αποτελούν και τα μοναδικά vintage κομμάτια που έχω».

Η Κόραπρωταγωνιστεί μαζί με έναν εξαιρετικό θίασο στο έργο Άντον Τσέχοφ Ο Βυσσινόκηπος, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, στο θέατρο Χορν. Οπως λέει, η συμμετοχή της στη συγκεκριμένη παράσταση ήταν μια πολύ ευτυχής συγκιρία.

«Πρόκειται για ένα δυνατό έργο, πολλούς ηθοποιούς, έναν εκπληκτικό σκηνοθέτη και ένα πολύ όμορφο θέατρο. Μπορώ να πω, λοιπόν, ότι το πείραμα πέτυχε. Το θέατρο είναι πάντα γεμάτο,καί η προσπάθεια μας αγκαλιάστηκε από το κοινό. Απολαμβάνω την επιτυχία της παράστασης. Αυτή μαζί με το χειροκρότημα του κοινού είναι
μεγάλη επιβράβευση και η απόλυτη ανταμοιβή για έναν ηθοποιό»προσθέτει η ίδια.

Η ηθοποιός έχει δηλώσει πολλές φορές ότι ονειρεύεται μια καριέρα στο Χόλιγουντ, και φυσικά η μεγάλη επιτυχία του Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου στα φετινά βραβεία Όσκαρ είναι κάτι που δεν γίνεται να μη σχολιάσει.

«Ο Γιώργος Λάνθιμος είναι ένας πολύ σημαντικός καλλιτέχνης, τον οποίο παρακολουθούσα χρόνια. Μέσα από πολλές δυσκολίες πέτυχε την παγκόσμια αναγνώριση. Ο τρόπος που προωθεί τον κινηματογράφο στο εξωτερικό με κάνει να αισθάνομαι περήφανη ως Ελληνίδα και να διαπιστώνω ότι τελικά όποιος εργάζεται σκληρά και έχει ταλέντο ποτέ δεν χάνεται. Θα ήθελα πολύ να δουλέψω μαζί του, όπως νομίζω και κάθε'Ελληνας καλλιτέχνης».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved