Καλομοίρα: Η ζωγραφιά του γιου της την έκανε ακόμη πιο υπερήφανη μαμά
Showbiz

Καλομοίρα: Η ζωγραφιά του γιου της την έκανε ακόμη πιο υπερήφανη μαμά

Η Καλομοίρα είναι μανούλα τριών παιδιών και κάθε μέρα της δίνουν λόγους να είναι ακόμη πιο χαρούμενη.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια δέχτηκε μια ζωγραφιά από τον γιο της Δημήτρη και πραγματικά της έδωσε απίστευτη χαρά. Ο μικρός Δημήτρης ζωγράφισε για τη μαμά του τον αγαπημένο του super ήρωα, τον Spiderman, και την δώρισε στην μανούλα του.

Συνεπώς, η τραγουδίστρια έχει έναν όμορφο λόγο να χαίρεται για τα αγγελούδια της, τον Δημήτρη, την Αναστασία και τον Νίκο, καρπό του έρωτά της από τον Γιώργο Μπούσαλη.

Η Καλομοίρα έχει εκφράσει πολλές φορές ότι η δημιουργία οικογένειας την χαροποιεί, με την ίδια να δηλώνει σε παλαιότερη συνέντευξη:

«Η οικογένεια που δημιουργήσαμε με τον Γιώργο ήταν όνειρο ζωής για εμένα. Λατρεύω τα παιδιά μου και απολαμβάνω τον ρόλο μου ως μαμά. Βέβαια, όπως σου είπα και πριν, υπήρξαν και δυσκολίες. Δεν είναι όλα ρόδινα σε ένα γάμο. Και όταν ακούω πως παντρεμένα ζευγάρια αποφασίζουν να χωρίσουν, δεν μου κάνουν εντύπωση, γιατί η καθημερινότητα φέρνει φθορά και το ζευγάρι πρέπει να είναι πολύ δεμένο για να αντιμετωπίσει όσα προκύπτουν. Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι κάτι εύκολο και θέλει προσπάθεια και από τους δυο. Ο γάμος δεν είναι παραμύθι, ούτε κι εγώ μεγάλωσα σε παραμύθι. Αλλά πείσμωσα και είπα μέσα μου πως “εγώ θα φτιάξω το όνειρό μου”. Η ευτυχία και η οικογενειακή ηρεμία είναι κάτι για το οποίο παλεύω καθημερινά»

Δείτε την ανάρτησή της, στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά: By my Demetri (Aπό τον Δημήτρη μου).

πηγή: instagram
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved