Η Σοφία Μουτίδου γιόρτασε τα γενέθλιά της - Πόσων χρόνων έγινε;
Showbiz

Η Σοφία Μουτίδου γιόρτασε τα γενέθλιά της - Πόσων χρόνων έγινε;

Η Σοφία Μουτίδου είχε εχθές τα γενέθλιά της και έσβησε τα κεράκια της.

Η δημοφιλής ηθοποιός, με το μοναδικό χιούμορ, είναι γεννημένη στις 18 Απριλίου και ανήκει στο ζώδιο του Κριού.

Εχθές, λοιπόν, είχε τα γενέθλιά της και έσβησε τα κεράκια της τούρτας της. Η Σοφία Μουτίδου έγινε 47 ετών και ανάρτησε μια φωτογραφία της στο instagram, με την ίδια να είναι χαμογελαστή και να κρατά την τούρτα της λίγο πριν τη σβήσει.

Λίγο πριν τα περσινά της γενέθλια είχε κάνει μια ανάρτηση μέσω facebook, στην οποία εξέφραζε το παράπονό της προς τους φίλους της, οι οποίοι δεν της προσέφεραν φώρα, γράφοντας:

«Λίγες μέρες πριν τα 46 μου.
Έχω ανάγκη κάποιος φίλος μου να μου κάνει ένα δώρο. Αυτό το κλασσικό , το τυλιγμένο κλπ...που στόχο έχει να χαροποιήσει τον άλλο... Κουράστηκα να κάνω μόνο εγώ...Όλοι μου λένε ή μου δείχνουν σε πόσο πενιχρή οικονομική θέση είναι...σε μένα που τα 3/4 της ζωής μου υπήρξα βαθύτατα άφραγκη χωρίς καμία απολύτως στήριξη από πουθενά...Και που πάντα έβρισκα τρόπο να δώσω χαρά μέσα από ένα δώρο... Νομίζω ότι αυτή η κρίση τελικά (και χαίρομαι γι’ αυτό γιατί το είχα προβλέψει ο Νοστράδαμος) αυτή η κρίση λοιπόν είναι και μία φανταστική δικαιολογία για εκδήλωση γαϊδουριάς και τεμπελιάς. Οι άνθρωποι ΠΑΝΤΑ κάναν δώρα.. το δώρο αποτελεί πρωτίστως ξόδεμα χρόνου κ δευτερευόντως χρήματος...αυτή η φοβερή απάθεια κάποιων φίλων μου να ΠΑΙΡΝΟΥΝ μόνο δώρα από μένα και ΠΟΤΕ να μην έχουν λεφτά να μου πάρουν ένα , με κάνει να νοιώθω ελαφρώς ηλίθια...α ναι και επίσης να μην πληρώνουν το φαγητό τους έξω...και όταν είναι να το πληρώσουν απλά να μην έρχονται... η χρόνια επανάληψη αποτελεί νόσο.
Το να σκεφτείς κάποιον , τί αγαπάει και τι θα του αρέσει θέλει πολλή αγάπη.. το να διεκπεραιώσεις κάποιον μπαίνοντας σ’ ένα μαγαζί και παίρνοντας ό, τι να ‘ναι θέλει λεφτά».

Φέτος ελπίζουμε να έλαβε!

Δείτε τη φωτογραφία της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved