Το ξέσπασμα της Έλενας Ακρίτα: «Θα είχα σήµερα δουλειά µόνο επειδή έχω ένα επίθετο;»
Showbiz

Το ξέσπασμα της Έλενας Ακρίτα: «Θα είχα σήµερα δουλειά µόνο επειδή έχω ένα επίθετο;»

Η Έλενα Ακρίτα είναι μία πράγματι εκρηκτική προσωπικότητα και όταν μιλάει –πράγμα σπάνιο- είναι πάντα... χείμαρρος!

Το ίδιο συμβαίνει και σε πρόσφατη συνέντευξή της στην οποία αναφέρεται και σε όλα τα κακεντρεχή σχόλια που έχουν ακουστεί για εκείνη. Διαβάστε τι είπε...

∆εν µπορώ να µην πιαστώ από αυτό που είπες πριν. Σου έγινε πρόταση να κατέβεις για ευρωβουλευτής µε τον ΣΥΡΙΖΑ;

Ναι, µου έγινε πρόταση, την οποία αρνήθηκα, όπως αρνούµαι από τα 30 µου που µου κάνουν προτάσεις να κατέβω στην πολιτική. ∆εν δέχθηκα ποτέ, γιατί θεωρώ ότι είναι ασυµβίβαστο µε το επάγγελµα της δηµοσιογραφίας. Εύχοµαι κάθε επιτυχία σε συναδέλφους που ασχολούνται µε την πολιτική, αλλά δεν µπορώ να µε δω σε τέτοιο ρόλο.

ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ

Πολλοί ηθοποιοί γοητεύονται από αυτόν τον ρόλο…

Και δέχονται επιθέσεις τύπου «έλα, µωρέ, αυτός ο θεατρίνος, τι να µας πει;». Τραγικό! ∆εν σου λέω πως δεν υπήρξαν τραγικοί ηθοποιοί στη Βουλή. Υπήρξαν και µπάζα. Υπήρξαν και καλοί, ελάχιστοι βέβαια. Μη µου τους βάζεις, όµως, όλους στο ίδιο καζάνι. Οι γενικεύσεις µάς έχουν φάει. Ξέρεις τι άλλο µε εκνευρίζει που λένε για ηθοποιούς; «Εµείς σε φτιάξαµε, εµείς θα σε ρίξουµε!». Κανένας δεν ανεβάζει κανέναν στο σανίδι ή αλλού. ∆εν είναι τυχαίο ότι τα παιδιά πολλών εξαιρετικών ηθοποιών δεν γίνονται καλοί ηθοποιοί και οι ίδιοι. ∆εν µπορεί να σε επιβάλει κανείς όχι σε βάθος χρόνου τουλάχιστον. Σε ξερνάει ο χώρος.

Αυτή είναι µια άλλη καραµέλα, πέρα από αυτή της σύνταξης! «Τι να µας πει η Ακρίτα, που είχε τις πλάτες του πατέρα της και της µάνας της».

Ποιες πλάτες; Ελα να το δούµε λίγο! Από πότε έγινα γνωστή δηµοσιογράφος; Αρχισα στα 18 µου στον «Ταχυδρόµο» και στα 20 είχα κάνει ήδη όνοµα. Στα 23 µου µε πήρε ο Φρέντυ Γερµανός από το χέρι και µου έβγαλε το πρώτο µου βιβλίο, που πούλησε σαν τρελό. Όλα αυτά γιατί έγιναν; Γιατί ήταν πατέρας µου ο Λουκής Ακρίτας; Πιστεύεις ότι θα είχα σήµερα δουλειά µόνο επειδή έχω ένα επίθετο; Τι γελοιότητα είναι αυτή;

Έλενα Ακρίτα

Αυτό που µε «στέλνει» είναι που απαντάς κατευθείαν σε οτιδήποτε γραφτεί για εσένα.

Ζούµε σε µια εποχή που διάφορα sites, που δεν ξέρεις σε ποια σκουπίδια να τα πετάξεις, καιροφυλακτούν να ανεβάσουν «τρασίλα». Αν δεν έχεις καλά, γρήγορα αντανακλαστικά, θα πυροδοτηθεί αυτό, θα φουσκώσει και άντε να το µαζέψεις. Οταν λοιπόν σκάει µια επίθεση, συχνότατο φαινόµενο, φροντίζω να απαντήσω ακαριαία για να υπάρχει και η άλλη πλευρά, η δική µου απάντηση.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved