Ντιάνα Σκόριτς: «Οι γονείς μου είχαν ενοχληθεί έντονα από τη σχέση μου με τον Βογιατζή»
Showbiz

Ντιάνα Σκόριτς: «Οι γονείς μου είχαν ενοχληθεί έντονα από τη σχέση μου με τον Βογιατζή»

Μια τυχαία γνωριμία στον δρόμο με τον διεθνή ηθοποιό Γιώργο Βογιατζή ήταν αρκετή για να της αλλάξει τη ζωή.

Ζώντας σε έναν ευτυχισμένο γάμο, από τα επώνυμα catwalks πέρασε στα πλατό, ενώ πλέον ετοιμάζεται και για το θεατρικό σανίδι.

Η Ντιάνα Σκόριτς σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλά για το γάμο της και τη σχέση της με τον ηθοποιό. Ο γάμος τους στο Μεξικό βρήκε αντιμέτωπους μέχρι και τους γονείς της.

«Μα 35 χρόνια διαφορά;», ήταν η μόνιμη επωδός του κοινωνικού της περίγυρου εκείνη την εποχή. Η ίδια προσπαθούσε εις μάτην να τους πείσει ότι η διαφορά ηλικίας δεν παίζει ρόλο όταν είσαι ευτυχισμένος.

Η Ντιάνα δεν έχει ξεχάσει τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος: «Οι γονείς μου είχαν ενοχληθεί έντονα από αυτή τη σχέση και, φυσικά, τον γάμο που ακολούθησε. Περισσότερο ο πατέρας μου, ο οποίος δεν μπορούσε να το χωνέψει με τίποτα. Του πήρε πολύ χρόνο για να το δεχτεί. Υπήρξε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που τηλεφωνούσα σπίτι μου και εκείνος μου έκλεινε το τηλέφωνο. Η μητέρα μου ήταν πιο συγκαταβατική. Είναι λογικό, οι γυναίκες από τη φύση μας έχουμε πιο ανεπτυγμένη την ενσυναίσθηση», λέει στο περιοδικό Gala.

Ο γάμος της με τον Γιώργο Βογιατζή της άνοιξε τις πόρτες για τα κινηματογραφικά πλατό. Απολάμβανε τις αφηγήσεις του με πρωταγωνιστές γνωστούς ηθοποιούς όπως ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ και ο Χάρισον Φορντ, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που γνώρισε η ίδια από κοντά. Αυτή που της έχει μείνει αξέχαστη για όλους τους λάθος λόγους είναι η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα:

«Θα έλεγα ότι τη βρήκα αντιπαθή. Ήταν λιγομίλητη, σνομπ και στριφνή. Ταλέντο στο τραγούδι, αλλά ατάλαντη ως ηθοποιός. Κοιτούσε στα μάτια τον Γκάι Ρίτσι γνωρίζοντας ότι εκείνος δεν πιστεύει στις υποκριτικές της δυνατότητες. Θυμάμαι ότι έφτασε στο πλατό με τη συνοδεία τριών ίδιων αυτοκινήτων προκειμένου να μπερδέψει τους παπαράτσι και να αποφύγει κατά τον ερχομό της κάποια ενοχλητική φωτογραφία. Θα είμαι ειλικρινής, με τη Μαντόνα δεν νιώσαμε συμπάθεια η μία για την άλλη».

Λόγω της συμβίωσης της με τον Γιώργο Βογιατζή μυήθηκε και η ίδια στην Έβδομη Τέχνη. Συμμετείχε μάλιστα -μεταξύ άλλων- και στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Λένη».

«Ήταν αναμενόμενο ότι η επαγγελματική μου πορεία θα έπαιρνε μια τέτοια κατεύθυνση. Όλη την ημέρα άκουγα τον. Γιώργο να κάνει πρόβες στο σπίτι. Σε αυτές συμμετείχα κι εγώ, ώσπου κόλλησα το μικρόβιο. Έχουμε δουλέψει σε αρκετές τηλεοπτικές δουλειές μαζί και αυτό πλέον δεν μας ξενίζει. Έχει πλάκα. Σε κάποια σειρά ο Γιώργος ήταν παντρεμένος με μια άλλη γυναίκα κι εγώ ήμουν το κορίτσι του γιου του! Βλέπαμε τη σειρά στο σπίτι και μας φαινόταν λογικό αλλά και απίστευτο συγχρόνως. Αυτά όμως έχει η τέχνη», καταλήγει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved