Αποστολία Ζώη: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί μέχρι σήμερα
Showbiz

Αποστολία Ζώη: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί μέχρι σήμερα

Η Αποστολία Ζώη ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με κάποιον σύντροφό της. Η ίδια εξηγεί τους λόγους που δεν συνέβη, ακόμη τουλάχιστον, αυτό... 

Διαβάστε τι αποκάλυψε η αγαπημένη τραγουδίστρια...

Τα ερεθίσματα που έχεις είναι μιας αγα­πημένης και δεμένης οικογένειας. Παρ' όλα αυτά, δεν αποφάσισες ακόμα να παντρευτείς και να κάνεις τη δική σου οικογένεια;

Λόγω του ότι είμαι από μία τόσο δεμένη οικογέ­νεια, έχω τρομοκρατηθεί με το τι συμβαίνει στα ζευγάρια πλέον, πόσο «φαστ φουντ» είναι όλες οι σχέσεις και οι γάμοι. Έχω μεγαλώσει διαφορετι­κά, είμαι άλλης κοπής άνθρωπος, δυσκολεύομαι στο να αφήσω τη ζωή μου σ' έναν άνθρωπο. Αν ακούσεις ποτέ ότι παντρεύτηκα, να σκεφτείς ότι έχω αφήσει τη ζωή μου στον άνθρωπο αυτό και είμαι 100% σίγουρη για εκείνον, όπως κι εκείνος σ' εμένα. Το παρασκέφτομαι ρομαντικά. Με τρο­μάζει το γεγονός ότι τα ζευγάρια πλέον χωρίζουν τόσο εύκολα, μ' ένα παιδί που τραβάει όλα τα ψυ­χολογικά... γιατί δεν γίνεται το παιδί να μην έχει ψυχολογικά. Αυτό το πράγμα με έχει... φρενάρει. Στις σχέσεις που έχω κάνει, πάντα υπήρχε τέτοια προδιάθεση από τους συντρόφους μου, αλλά ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι μπορεί αυτό να πάει παρακά­τω.

Αυτό σημαίνει ότι σταματούσες εσύ τη σχέση;

Ναι, και τελικά δεν έπεφτα έξω. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα γίνει ένας καβγάς και θα φύγω από το σπίτι. Είμαι εκεί, κάθομαι, κάνω υπομονή κι έχω την απαίτηση και από τον άλλον. Είμαι παρα­δοσιακή και υπάρχει μια δυσκολία σήμερα σ' αυτό. Αυτή τη στιγμή δεν θέλω τίποτα τέτοιο στη ζωή μου, θέλω να βρω τις δικές μου ισορροπίες και δεν με αφορά καθόλου το... άθλημα. (Γέλια.) Δεν έχω δι­άθεση συντροφικότητας αυτή τη στιγμή, καθόλου, δεν μου... βγαίνει. Ακόμα «χτίζω» το μέσα μου.

Ο μεγάλος έρωτας έχει έρθει ή μήπως είναι αυτός που έρχεται;

Αν είχε έρθει, θα ήμουν εκεί, λογικά θα έρθει, ό,τι θέλει ο Θεός... Υγεία να υπάρχει, γιατί αυτό το κα­τάλαβα τα τελευταία χρόνια με το χειρότερο τρόπο. θεωρούσα δεδομένη την υγεία και την έπαιρνα πολύ αψήφιστα... Είμαστε ένα τίποτα, ένα μηδέν, μια στιγμή...Έχω βγάλει κι ένα καινούργιο τραγούδι με τον Φοίβο, που λέγεται «Μου έχεις καταστρέψει τη ζωή», το οποίο με τρέλα το έχω αφιερώσει στο 2018, που ήταν μία από τις χειρότερες χρονιές.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved