Ζέτα Δούκα: Η αποκάλυψη που έκανε για την κόρη της
Showbiz

Ζέτα Δούκα: Η αποκάλυψη που έκανε για την κόρη της

Η Ζέτα Δούκα απολαμβάνει την μητρότητα και περνάει αρκετό χρόνο με την κόρη της.

Ο ερχομός της Θάλειας της άλλαξε τη ζωή και η ηθοποιός δεν το κρύβει. Με την κόρη της έμαθε πολλά πράγματα και είδε ακόμα περισσότερα με διαφορετικό τρόπο.

Τα τελευταία τρία χρόνια είσαι και μανούλα. Πόσο έχει αλλάξει τη ζωή σου ο ερχομός της κόρης σου;

«Ο ερχομός ενός παιδιού ανοίγει μέσα σου ένα δωμάτιο συναισθημάτων, σκέψεων και αυτογνωσίας που δεν ήξερες ότι υπάρχει. Η Θάλεια με έχει κάνει σαφώς καλύτερο άνθρωπο, πιο υπομονετικό και πιο έξυπνο, γιατί συνεχώς σκέφτομαι και εφευρίσκω τρόπους να επικοινωνήσω μαζί της. Και μόνο η ύπαρξη της -ακόμα και όταν είναι μακριά μου- μου δίνει τεράστια δύναμη και τρομερή αυτοπεποίθηση»

Είναι εύκολο να συνδυάζεις καριέρα και μητρότητα; Χρειάζεται να κάνεις θυσίες;

«Ναι, για παράδειγμα αυτή την περίοδο ανεβοκατεβαίνω στη Θεσσαλό-νίκη. Αυτή είναι μία από τις μικρές θυσίες που κάνω. Όμως, είμαι συμφιλιωμένη με αυτό. Σε οτιδήποτε κάνω από τότε που ήρθε στη ζωή η Θάλεια, θέλω να είμαι ο εαυτός μου. Το να δουλεύω ως ηθοποιός είναι πολύ σημαντικό για την προσωπική μου ισορροπία. Έχεις δημιουργήσει τη μη κερδοσκοπική εταιρεία «Ανάσα» που βοηθά γυναίκες με διατροφικές διαταραχές»

Πώς νιώθεις όταν βλέπεις τις γυναίκες που έρχονται εκεί να βγαίνουν νικήτριες;

«Αυτός είναι ο στόχος και ο λόγος της ίδρυσης του Κέντρου Ημέρας «Ανάσα», η κοινωνική προσφορά. Είμαι ήσυχη και χαρούμενη όταν με πλησιάζουν άνθρωποι, με ρωτούν, για το πρόβλημα τους και τους παραπέμπω εκεί. Από την άλλη, έχω πολύ μεγάλη ευθύνη να συνεχίζει να είναι πολύ ηψηλή η παροχή υπηρεσιών και να μπορέσω αυτό το τεράστιο έργο της «Ανάσας», που μετρά δέκα χρόνια από την ίδρυση της, να το κάνω ακόμα μεγαλύτερο. Μέσα στο 2020 έχω στόχο να γίνει ακόμα ένα κέντρο στην Αττική και άλλο ένα στη Βόρεια Ελλάδα. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν Κέντρα Ημέρας εξειδικευμένα σε ψυχικές αρρώστιες με εντελώς δωρεάν υπηρεσίες και διεπιστημονική φροντίδα όπως είναι η «Ανάσα».» Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved