Συγκλονιστική αποκάλυψη Ελληνίδας τραγουδίστριας: «Τα τελευταία πέντε χρόνια φυτοζωούσα»
Showbiz

Συγκλονιστική αποκάλυψη Ελληνίδας τραγουδίστριας: «Τα τελευταία πέντε χρόνια φυτοζωούσα»

Δύσκολες ώρες έζησε γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια η οποία έχασε τους πιο δικούς της ανθρώπους και έκανε πολύ καιρό για να συνέλθει. Η ίδια, μιλάει από καρδιάς σε συνέντευξή της στην οποία αποκαλύπτει ότι είναι μόνη στην προσωπική της ζωή. 

«Τα τελευταία πέντε χρόνια φυτοζωούσα. Είχα μάθει να εξυπηρετώ και να έχω την ευθύνη κάποιου άλλου. Είχα ξεχάσει πώς είναι να έχω τη δική μου ευθύνη για τον εαυτό μου. Κάνω ένα καινούργιο ξεκίνημα…» είπε στη Realnews ενώ στην ερώτηση αν αυτός είναι ο λόγος που παραμένει μόνη στην προσωπική της ζωή, η ίδια απάντησε:

«Είμαι μόνη. Αυτό, όμως, είναι κάτι που δεν με απασχολεί καθόλου αυτή τη στιγμή. Συνήθως, βέβαια, σε αυτές τις περιπτώσεις έρχεται κάτι στη ζωή σου. Είμαι σε μια άλλη κατάσταση τώρα. Επειδή έχασα την ασφάλειά μου, κοιτάζω να τη φτιάξω. Πρέπει να τα βγάλεις πέρα 100% μόνος σου».

Δεν είσαι από τις γυναίκες που ψάχνουν έναν άντρα να στηριχθούν πάνω του;

Δεν έχω μεγαλώσει έτσι. Δεν μας είπε ποτέ ο πατέρας μας ότι, επειδή είμαστε κορίτσια, δεν θα πάμε μαζί του για ψάρεμα. Μάθαμε ότι όλα μπορούμε να τα κάνουμε μόνες μας. Και αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι για μια γυναίκα, γιατί γίνεσαι πολύ δυναμική χωρίς να το καταλάβεις, αυτάρκης και αυτόνομη.

Είναι παγίδα;

Είναι λίγο περίεργο να μπορέσει να το δεχθεί ένας άντρας, γιατί αισθάνεται ευνουχισμένος όταν ξέρεις να χρησιμοποιείς το Black & Decker καλύτερα από εκείνον. Τα τελευταία χρόνια έχω εκπαιδεύσει κάπως τον εαυτό μου να ζητάω απλά πράγματα, γιατί κάποτε δεν ζητούσα ούτε νερό. Σηκωνόμουν να το πάρω μόνη μου, κι ας ήσουν στην κουζίνα. Μου πήρε χρόνια να καταλάβω ότι είναι ευχαρίστηση των ανθρώπων που σε αγαπούν να σου προσφέρουν.

Νιώθεις ότι έχεις σκληρύνει;

Σίγουρα τα πράγματα τα παίρνω πιο ελαφριά, στην πραγματική τους διάσταση. Μοναδικός μου στόχος είναι να γελάω! Να χαμογελάω και να γελάω με την καρδιά μου. Δεν μπορώ τοξικούς ανθρώπους γύρω μου. Εχει γίνει ένα μεγάλο ξεσκαρτάρισμα στη ζωή μου και ακόμη συνεχίζει με έναν πολύ φυσικό τρόπο, χωρίς εντάσεις.

Δείτε στην παρακάτω gallery για ποια τραγουδίστρια πρόκειται...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved