Το «Master Class» ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη
Showbiz

Το «Master Class» ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη

Μετά από 125 sold out παραστάσεις στο αθηναϊκό «Μικρό Χορν», η σπουδαία παράσταση «Master Class» ανεβαίνει στην όµορφη Θεσσαλονίκη για να φιλοξενηθεί στο «Αριστοτέλειον» για λίγες µόνο βραδιές.

Η παράσταση-πρόταση, που σκηνοθέτησε µε έµπνευση ο πολυτάλαντος Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και κέρδισε κοινό και ειδήµονες µε τη Μαρία Ναυπλιώτου σε ρεσιτάλ ερµηνείας, πρόκειται να παιχτεί στο φιλόξενο θέατρο από τις 15 Μαΐου για να την απολαύσουν οι θεατρόφιλοι της πόλης.

Το θεατρικό έργο του Αµερικανού συγγραφέα Τέρενς ΜακΝάλι, βασισµένο στο σεµινάριο όπου δίδαξε η αξέχαση Μαρία Κάλλας στη Σχολή Τζούλιαρντ της Νέας Υόρκης, στις αρχές της δεκαετίας του ‘70, φωτίζει τη θυελλώδη ζωή της απόλυτης ντίβας, την τελειοµανία της µε την τέχνη της, τις «πληγές» της από τη ζωή και τους έρωτές της.

Η Μαρία Ναυπλιώτου, στην πληρέστερη ερµηνεία της καριέρας της, «γίνεται» η Κάλλας. Αυστηρή και ανθρώπινη, σκληρή και ευάλωτη, περήφανη και απλή, αναπολεί, εξοργίζεται, κραυγάζει, γελάει σαρκαστικά, συντρίβεται, ειρωνεύεται, γίνεται κωµική, κλείνεται στον εαυτό της ή ανοίγει τόσο διάπλατα τα χαρτιά της που προκαλεί φόβο.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved