Ελεονώρα Μελέτη: Η ιστορία του καλεσμένου της που τη συγκίνησε
Showbiz

Ελεονώρα Μελέτη: Η ιστορία του καλεσμένου της που τη συγκίνησε

Για όλους και για όλα μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια, μίλησε μεταξύ άλλων για έναν καλεσμένο της εκπομπής «Μετά τα μεσάνυχτα» που την είχε πραγματικά συγκινήσει.

Από τις φετινές συνεντεύξεις ποια είναι αυτή που ξεχωρίζεις και για ποιο λόγο;

«Κάθε καλεσμένος έχει κάτι να πει. Διάβασα κάποια στιγμή ένα σχόλιο που ανέφερε: «Γιατί φέρνετε πάλι πρόσωπα από τη showbiz; Βαριόμαστε να τα βλέπουμε». Δεν συμφωνώ με αυτή την άποψη. Δεν έχουμε φέρει και ούτε θα φέρουμε στην εκπομπή πρόσωπα που δεν έχουν κάτι να πουν, από όποιον χώρο κι αν προέρχονται. Οι συνεντευξιαζόμενοι όταν νιώθουν ασφάλεια στο τηλεοπτικό περιβάλλον που τους φιλοξενεί πάντα θα βγάλουν πράγματα. Δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες. Σίγουρα οι πιο συγκλονιστικές ιστορίες ήταν από ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με τον χώρο μας και έχουν να κάνουν με γεγονότα που έχουν απασχολήσει έντονα το πανελλήνιο. Για παράδειγμα, η ιστορία του πυροσβέστη στην πρεμιέρα της εκπομπής. Μου πήρε αρκετές εβδομάδες να συνέλθω. Η ιστορία του ζευγαριού που πήρε μέρος στην καμπάνια γνωστής σοκολάτας και ο άνδρας έμεινε ανάπηρος μέσα σε ένα βράδυ. Με είχε συγκινήσει. Οι ιστορίες που βγάζουν ανθρώπινη δύναμη με αγγίζουν περισσότερο».

Το late night στην Ελλάδα είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με το εξωτερικό, με την έννοια πως δεν υπάρχει μια μεγάλη δεξαμενή καλεσμένων. Θεωρείς πως μοιραία οδηγούνται οι εκπομπές σε ανακύκλωση προσώπων, ή από την άλλη έχει να κάνει με το πώς χειρίζεται τον εκάστοτε καλεσμένο ο κάθε παρουσιαστής;

«Στο εξωτερικό όντως υπάρχει τεράστια δεξαμενή καλεσμένων. Και είναι πρόθυμοι να τσαλακωθούν και όχι επιτηδευμένα. Απαντούν σε θέματα επικαιρότητας που τους αφορούν και είναι απενοχοποιημένοι. Εδώ στην Ελλάδα υπάρχουν εγκλωβισμοί: στον αποκαλούμενο διαχωρισμό ποιότητας και μη, στην εικόνα τους, στους μάνατζερ που θέλουν να βγουν συγκεκριμένα πράγματα. Αυτά όλα λοιπόν δημιουργούν θέματα και η όποια συζήτηση παύει να είναι αυθόρμητη. Επίσης οι Έλληνες τηλεθεατές έχουν διαφορετική νοοτροπία σε σχέση με το εξωτερικό. Δεν ξέρω κατά πόσον μπορούν να υποδεχθούν κάποια πράγματα», ανέφερε στο TV Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved