Γιώργος Μαζωνάκης: Εσύ ξέρεις πόσο χρονών είναι; Εμείς μάθαμε και πάθαμε σοκ!
Showbiz

Γιώργος Μαζωνάκης: Εσύ ξέρεις πόσο χρονών είναι; Εμείς μάθαμε και πάθαμε σοκ!

Φέτος τον απολαύσαμε σε έναν ρόλο – έκπληξη!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης τη φετινή τηλεοπτική σεζόν στο YFSF ήταν πραγματική αποκάλυψη!

Εννοείται ότι ξεχώρισε με τα απίθανα κοστούμια του στην κριτική επιτροπή, τα εύστοχα σχόλια του αλλά και το αστείρευτο χιούμορ του που έπλεκε ατάκα στην ατάκα.

Ήταν μια ευκαιρία να τον γνωρίζουμε καλύτερα τόσο εμείς όσο και το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο πιστό κάθε Κυριακή λαχταρούσε και να τον δει και να τον ακούσει. Κι όσο κανείς τον κοιτά προσπαθεί να μαντέψει την ηλικία του και όταν την μαθαίνεις… λες… δεν μπορεί!

Σπάνια δίνει συνεντεύξεις όμως πρόσφατα μίλησε στο περιοδικό People και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ποτέ δεν είχα θέμα με την ηλικία. Από μικρός ήθελα να μεγαλώσω. Θυμάμαι πως έλεγα στη μητέρα μου πως θέλω να γίνω μεγάλος κύριος. Σκέφτομαι τον εαυτό μου 80-85 ετών και τον φαντάζομαι να έχει μεγαλώσει όμορφα ψυχικά, σωματικά και πνευματικά. Μολονότι είμαι 47 ετών και 26 χρόνια στη δισκογρα­φία και περισσότερα από 30 χρό­νια στο τραγούδι, επαγγελματικά αισθάνομαι σαν να είμαι στην πρώτη νυμνασίου. Εχω ακόμα λύ­κεια, πανεπιστήμια, μεταπτυχι­ακά και διδακτορικά. Έχω να δώσω πολλά, πάρα πολλά ακόμα».

Δες στη gallery που ακολουθεί πόσο χρονών είναι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved