Γιώργος Κιμούλης: Από το εντυπωσιακό «Παγκάκι» στο υποσχόμενο «Μεφίστο»
Showbiz

 Γιώργος Κιμούλης: Από το εντυπωσιακό «Παγκάκι» στο υποσχόμενο «Μεφίστο»

Μπορεί αυτόν τον καιρό να «κεντά» υποκριτικά στο «Παγκάκι» που ανέβασε στο θέατρο «Τόπος Αλλού», ο Γιώργος Κιμούλης, ήδη, όμως, έχει κλείσει και το επόμενο θεατρικό χτύπημά του, το οποίο αφορά το θρυλικό «Μεφίστο», που θα δούμε τον επόμενο χειμώνα σε κεντρική αθηναϊκή αίθουσα.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της εφημερίδας Reallife, το γερό «Παγκάκι» που σκηνοθέτησε με οίστρο ο Κιμούλης, ο οποίος εντυπωσιάζει και υποκριτικά στην παράσταση μαζί με τη Φωτεινή Μπαξεβάνη, αφού ολοκληρώσει τις εδώ παραστάσεις του στο «Τόπος Αλλού» στις 26 Μαΐου, θα περιοδεύσει με αυτό σε μεγάλες πόλεις ανά την Ελλάδα. Όσο για τον επόμενο χειμώνα;

Σχεδιάζει να παρουσιάσει σε δική του θεατρική διασκευή το σπουδαίο μυθιστόρημα του Κλάους Μαν «Μεφίστο» και να «ντυθεί» τον βασικό ήρωα, τον Χέντρικ Χόφγκεν, έναν Γερμανό ηθοποιό αριστερών πεποιθήσεων, ο οποίος έχει μοναδικό στόχο να γίνει ο πιο διάσημος ηθοποιός της χώρας του.

Όταν ο Χίτλερ έρχεται στην εξουσία, διαγράφει το σοσιαλιστικό παρελθόν του, εγκαταλείπει τη γυναίκα και την ερωμένη του και προδίδει τους φίλους του.

Η διαβολική του εμφάνιση ως Μεφιστοφελής, στον «Φάουστ» του Γκαίτε είναι το σκαλοπάτι που περίμενε μια ζωή.

Το όνειρό του παίρνει σάρκα και οστά, μα γρήγορα μετατρέπεται σε έναν απίστευτο εφιάλτη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved