Πωλίνα Τριγωνίδου: Αποκαλύπτει λεπτομέρειες της ζωής της!
Showbiz

Πωλίνα Τριγωνίδου: Αποκαλύπτει λεπτομέρειες της ζωής της!

Ο δυναμισμός της Πωλίνας Τριγωνίδου, δύσκολα περνάει απαρατήρητος και όταν μιλάει για την οικογένειά της αντιλαμβάνεται κανείς από πού πηγάζει.

«Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με τη μαμά μου, την αδελφή μου και τη γιαγιά μου. Τρεις πολύ δυναμικές γυναίκες. Έχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν 4 χρόνων. Έχω κάποιες εικόνες, όχι πολύ έντονες γιατί ήμουν μικρή. Να σου πω την αλήθεια νιώθω ότι δεν με έχει αφήσει, ότι είναι πάντα δίπλα μου. Την απώλεια του πατέρα ένα παιδί την έχει πάντα το μυαλό του, όμως η μαμά και η γιαγιά φρόντισαν να μη μας λείψει ποτέ τίποτα» εξομολογείται στο People ενώ συνεχίζει:

«Είμαι περήφανη για την οικογένειά μου, γιατί έχω πάρει πολλή αγάπη και έχω άλλη τόση να δώσω. Το γεγονός ότι η μητέρα μου δεν προχώρησε στην προσωπική της ζωή για να μας μεγαλώσει την οδήγησε αυτόματα στο να πάρει τον ρόλο και της μάνας και του πατέρα. Μας μεγάλωσε με αρχές και πάντα μας έλεγε “Θα δουλεύετε, δεν θα τα παρατάτε ποτέ, θα επιμένετε”. Έχοντας εκείνη ως πρότυπο πορεύομαι στη ζωή».


Μπορεί το πρόγραμμά της καθημερινά να ήταν γεμάτο προπονήσεις και δουλειά, ωστόσο βρήκε χρόνο για μια μεγάλη της αγάπη, το ραδιόφωνο. Η Πωλίνα ασχολήθηκε με το αθλητικό ρεπορτάζ σε ραδιοφωνική εκπομπή της Θεσσαλονίκης.

«Τα πράγματα τότε ήταν πιο δύσκολα απ’ ό,τι σήμερα. Θυμάμαι μου έλεγαν “Τι offside; Ούτε ξέρεις, βάλε κανένα κραγιονάκι και άντε άσε μας”. Πλέον, έχει ανοίξει το επάγγελμα. Στην πορεία ασχολήθηκα με μια ψυχαγωγική ραδιοφωνική εκπομπή γιατί μου φάνηκε ωραία ιδέα να κάνω κάτι καινούριο».

Μετά το Survival της έγινε πρόταση να συμμετάσχει στην εκπομπή Φτιάξε Καφέ να στα Πω, με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καινούργιου. Κάνοντας έναν απολογισμό για την πρώτη της τηλεοπτική συνεργασία αναφέρει:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το κανάλι, την Κατερίνα και τον Θέμη Μάλλη που μου έδωσαν την ευκαιρία να είμαι στην ομάδα της εκπομπής. Περάσαμε πολύ ωραία και έμαθα πολλά πράγματα. Δεν είχα κανένα παράπονο και φυσικά, είμαι πλέον ανοιχτή στο να συζητήσω μια νέα τηλεοπτική πρόταση», λέει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved