Δεν φαντάζεστε τι έχει σπουδάσει ο Σόλων Τσούνης
Showbiz

Δεν φαντάζεστε τι έχει σπουδάσει ο Σόλων Τσούνης

Ετοιμάζεται για καλοκαιρινή περιοδεία με τη Λωξάντρα, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη, ενώ τον χειμώνα θα συνεχίσει με το έγκλημα στο Orient Express στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.

Ο Σόλων Τσούνης σε πρόσφατη συνέντευξή του μεταξύ άλλων μίλησε για την τελευταία φορά που καβγάδισε με τον κολλητό του, σκέφτηκε να αλλάξει επάγγελμα και έφαγε σαν να μην υπάρχει αύριο.


Τελευταία φορά που…
«Έλιωσες» στο γυμναστήριο;
«Σήμερα το πρωί! Ξεκίνησα με διάδρομο, στη συνέχεια έκανα κοιλιακούς και ραχιαίους, ύστερα ασκήσεις για την πλάτη και μία ώρα μετά έφυγα τρέχοντας για να πάω στο γύρισμα και, στα καπάκια, στο θέατρο».


Καβγάδισες με τον κολλητό σου;
«Πρέπει να ήταν πριν από δεκαεπτά χρόνια. Κάτι παίζαμε στο Playstation και διαφωνήσαμε πάνω στο παιχνίδι. Θυμάμαι, πέταξε το χειριστήριο από τα νεύρα του και σαν αντίδραση σηκώθηκα και έφυγα. Ύστερα από μισή η ώρα είχαμε μιλήσει είχα τηλέφωνο και τα είχαμε ξαναβρεί».

Σκέφτηκες να αλλάξεις επάγγελμα;
«Είναι κάτι που σκέφτομαι αρκετά συχνά, γιατί είναι αβέβαιη και ασταθής η δουλειά μου. Και αυτή η ανασφάλεια ομολογουμένως, με αγχώνει. Θα μπορούσα να είμαι ζωγράφος ή φωτογράφος. Είναι επαγγέλματα που έχω σπουδάσει. Τα ασκώ ακόμα, ερασιτεχνικά-συγκεκριμένα με τη ζωγραφική θέλω να ασχοληθώ πιο πολύ επαγγελματικά, και η αλήθεια είναι ότι σχεδιάζω κάποια πράγματα προσεχώς».


Καβάλησες τη μηχανή σου;
«Με τη μηχανή είμαι στο δρόμο κάθε μέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Με ηρεμεί και με βοηθάνε νιώθω ελεύθερος. Έχω μια custom vintage τύπου Yamaha, που ουσιαστικά της έδωσα εγώ τη μορφή που έχει σήμερα, αφού της έχω αλλάξει πολλά από τα αξεσουάρ που είχε όταν την αγόρασα!».


Έφαγες σαν να μην υπάρχει αύριο;
«Πριν από δύο μήνες έτρωγα ασταμάτητα. Μέχρι που είπα στον εαυτό μου «Τώρα φρένο και διατροφή». Κάποια στιγμή, σύντομα φαντάζομαι, θα ξαναφάω σαν να μην υπάρχει αύριο!», λέει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved