Ο Γολγοθάς του Αγγελίδη, η αναπάντεχη αποχώρηση από το Survivor και η αμηχανία της Σκορδά
Showbiz

Ο Γολγοθάς του Αγγελίδη, η αναπάντεχη αποχώρηση από το Survivor και η αμηχανία της Σκορδά

Μια εβδομάδα γεμάτη ανατροπές, επικές στιγμές και νέα.

Εμείς συγκεντρώσαμε εκείνα τα top θέματα που σας τράβηξαν το ενδιαφέρον την εβδομάδα που μας πέρασε και σας τα παρουσιάζουμε με τη σειρά που εσείς επιλέξατε.

Πρώτο θέμα στις αναζητήσεις σας ήταν η επική στιγμή της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή της και πιο συγκεκριμένα στην κουζίνα. Η παρουσιάστρια του Πρωινού είχε καιρό να κάνει γκάφα! Την ώρα που ο Βασίλης Καλλίδης έφτιαχνε τα πεντανόστιμα ντολμαδάκια του, η Φαίη θέλησε να δοκιμάσει ένα και χωρίς να τον ρωτήσει, άρπαξε ένα ντολμαδάκι και άρχισε να το μασουλάει… και οι γκριμάτσες της δεν ήταν αυτές που θα περιμέναμε! Γιατί; Γιατί απλά ήταν ωμό.

Σκυτάλη παίρνει το Survivor και η αναπάντεχη αποχώρηση. Προτεινόμενοι προς αποχώρηση ήταν η Σαμπριέ και ο Οκάι. Η Τουρκάλα είναι όντως μια από τις πιο αδύναμες παίκτριες του φετινού Survivor, ωστόσο, η επιλογή των Ελλήνων παικτών να βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση τον Οκάι, ήταν κάτι που σχολιάστηκε αρκετά, μιας και έχει δείξει πως προσφέρει πολλά στην ομάδα, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι.

Τρίτο θέμα έρχεται με δόξα και τιμή ο γάμος της Λασκαράκη και ο λόγος που έλειπαν οι επώνυμες φίλες της. Από το γάμο της Βάσως Λασκαράκη απουσίαζαν οι επώνυμες φίλες της, όπως η Αθηνά Οικονομάκου, που θα της βαφτίσει και τον γιο, αλλά και η Νικόλ Παναγιώτου! Το gossip-tv έψαχε και έμαθε τι πραγματικά συνέβη και το πραγματικό λόγο που οι επώνυμες κολλητές της φίλες δεν ήταν καλεσμένες στο γάμο.

Αμέσως μετά έρχεται η Meghan Markle και η έξοδος από το μαιευτήριο. Μερικά από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα του κόσμου που είχαν "στηθεί" με συνεργεία περιμένοντας την έξοδο του ζευγαριού με το μωρό του, κατάφεραν να τους απαθανατίσουν μιας και ένας ολόκληρος λαός περίμενε πώς και πώς αυτή τη στιγμή.

Τέλος, ο Γολγοθάς του Κωνσταντίνου Αγγελίδη συνεχίζεται. Τέλος δεν έχει το δράμα που βιώνει η οικογένεια του Κωνσταντίνου Αγγελίδη ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης, χωρίς να μπορεί να λειτουργήσει μόνος ούτε για να ικανοποιήσει τις βασικές ανάγκες της καθημερινότητάς του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved