Ο μεγαλύτερος πλούτος στη ζωή…
Showbiz

Ο μεγαλύτερος πλούτος στη ζωή…

Μία απόσταση με το αυτοκίνητο για το εξοχικό μας με οδηγό τον μπαμπά μου και συνοδηγό εμένα με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Αυτές οι συζητήσεις μαζί του δεν μπορούν να αντικατασταθούν με κανένα σεμινάριο αυτογνωσίας, με κανένα nlp, με καμία ψυχοθεραπεία. Καλέ μου άνθρωπε! Πόσο σ’ αγαπώ και πόσο σε θαυμάζω!

Λένε πως οι γονείς και το περιβάλλον που γεννιέται και μεγαλώνει ένα παιδί επηρεάζουν σε μέγιστο βαθμό την προσωπικότητά του. Εμένα με συμφέρει πολύ αυτή η θεωρεία γιατί είμαι πολύ περήφανη για τον τρόπο που με μεγάλωσαν οι γονείς μου.

Κι αυτό βέβαια αποδεικνύεται περίτρανα κάθε φορά που ανοίγω συζητήσεις με τον μπαμπά μου. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε περάσαμε πολύ χρόνο μαζί. Αναπληρώσαμε όλες αυτές τις οικογενειακές στιγμές που ομολογώ πως θα ήθελα να είναι περισσότερες, αλλά οι δουλειές μας και οι υποχρεώσεις μας δεν μας το επιτρέπουν.

Αν μου λείπει κάτι από την εργένικη ζωή μου, όταν ακόμα έμενα στο πατρικό μου, είναι αυτές οι όμορφες συζητήσεις με τον μπαμπά μου που πάντα με ηρεμούσαν, με έβγαζαν από αδιέξοδα, με γαλήνευαν.Κάθε φορά που τον βλέπω βγάζω τα εσώψυχά μου. Είναι σαν εξομολογητής μου. Καταρχήν ξέρω ότι θα του πω όσα με απασχολούν και θα με ακούσει με ηρεμία χωρίς να με κρίνει και χωρίς να με πληγώσει. Πόσοι άνθρωποι το καταφέρνουν αυτό στη ζωή μας; Ελάχιστοι… Γι’ αυτό πρέπει να τους προσέχουμε σαν τα μάτια μας. Μας είναι πολύτιμοι.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved