Η Μαντώ στο gossip-tv: «Δεν ξέρω πώς θα κρατηθούμε να μην κλαίμε γιατί το κάνουμε ήδη στις πρόβες»
Showbiz

Η Μαντώ στο gossip-tv: «Δεν ξέρω πώς θα κρατηθούμε να μην κλαίμε γιατί το κάνουμε ήδη στις πρόβες»

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Μαντώ, μας υποδέχτηκε στο θέατρο Παλλάς, μαζί με τους συνεργάτες της και μας μίλησε για το ολοκαίνουριο musical με τίτλο Reunion στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει. Όταν μάλιστα ξεκίνησε να τραγουδά για να μας δώσει μια γεύση, μείναμε όλοι με το στόμα ανοιχτό!

H Θέμις Μαρσέλλου, η σκηνοθέτιδα των πιο επιτυχημένων μιούζικαλ στην Ελλάδα, υπογράφει το κείμενο και τη σκηνοθεσία και αν κρίνουμε από τα όσα ακούσαμε στη συνέντευξη Τύπου, όσοι θα έχουν τη χαρά να το παρακολουθήσουν θα συγκινηθούν, θα θυμηθούν και θα νοσταλγήσουν.

Πρωταγωνιστούν μαζί με τα τραγούδια τους οι: Μαντώ, Πωλίνα, Σοφία Βόσσου, Κώστας Μπίγαλης, Αργύρης Αγγέλου. Ειδική συμμετοχή ο Λάκης Παπαδόπουλος.
Στο ρόλο του δικηγόρου ο Βασίλης Αξιώτης.

Μαζί τους (με αλφαβητική σειρά): Θοδωρής Γιαννόπουλος, Ντόρα Γκέγκα, Μαρία Κοσμάτου, Γιάννης Λάφης, Πάνος Μαλακός, Μάριος Μαριόλος, Αδαμαντία Μαστροδούκα, Ιουλίτα Μωσαΐδου, Στέργιος Περτσινίδης, Βαγγέλης Πιτσιλός, Δανάη Τσούμου.

«Reunion» The Musical - Το gossip-tv στη συνέντευξη Τύπου- Η συγκίνηση και όσα θα δούμε

reunionv-kentriki-photo.jpg

Η Μαντώ μιλώντας στο gossip-tv.gr, παραδέχτηκε ότι ο κόσμος συνεχίζει να την θαυμάζει ενώ υπάρχουν και κάποιοι που έχουν κάνει μέχρι και τατουάζ στο σώμα τους με το πρόσωπό της. Παρόλα αυτά δεν έχει βιώσει κάποιο τόσο ακραίο περιστατικό που να την κάνει να νιώσει κίνδυνο!

Τρελά φανατική με τα μιούζικαλ, ενώ ξεκίνησε με αυτά, η δισκογραφία δεν της άφησε χρόνο για να ασχοληθεί περισσότερο. Και τώρα, με πολύ ψηλά τον πήχη, επιστρέφει μέσα από μια δουλειά και ένα έργο που σίγουρα θα αγαπηθεί από το κοινό.

«Είναι μια φοβερή υπόθεση με τρομερή πλοκή. Κάνουμε τους εαυτούς μας στο σήμερα αλλά με διαφορετικό ρόλο ο καθένας. Σα να έχουμε σταματήσει κάποτε, υπήρξε ένας τσακωμός και ο καθένας συνέχισε τη ζωή του με τον δικό του τρόπο. Εγώ στο έργο είμαι η Σμαράγδα, κρατάω ένα πολύ μεγάλο μυστικό και έχω μια ιδιαίτερη σχέση και μια πολύ συγκινητική ιστορία με τον Αργύρη Αγγέλου. Είμαι πολύ τυχερή και μαθαίνω πολλά από τον Αργύρη. Κάποια στιγμή λοιπόν, με αφορμή μια διαθήκη και μετά από πάρα πολύ τσακωμό και διαφωνίες, κάνουμε το reunion και έτσι ερχόμαστε στο σήμερα όπου συνεχίζουμε ουσιαστικά από εκεί που σταματήσαμε. Υπάρχουν παράλληλες ιστορίες με τους παλιούς και τους νέους μας εαυτούς. Θυμόμαστε πράγματα από το παρελθόν και υπάρχουν νέα και ταλαντούχα παιδιά που υποδύονται τους εαυτούς μας σε νεαρή ηλικία. Είναι πάρα πολύ συγκινητικό και δεν ξέρω πώς θα κρατηθούμε να μην κλαίμε στην παράσταση αν σκεφτούμε ότι κλαίμε ήδη στις πρόβες», τόνισε αρχικά η Μαντώ μιλώντας για την παράσταση.

official_mando__1699380413_3230959544878401927_531207525.jpg

Όσο για το εάν έχει δει κομμάτια του εαυτού της μέσα στο έργο είπε: «Απόλυτα! Και η Θέμις έχει πετύχει πάρα πολύ τα πρόσωπα... Η αντιστοιχία είναι φοβερή και είναι τέτοια η ιστορία που πιστεύω ότι και ο κόσμος θα συγκινηθεί. Εγώ γενικά δεν είμαι της νοσταλγίας, μου αρέσει να ζω στο σήμερα. Αν μου λείπει κάτι από το τότε είναι ότι ήταν πιο απλή η ζωή. Βλέπω και τα παιδιά μου σήμερα που δεν ζουν αυτή την ωραία ανέμελη ζωή που ζούσαμε εμείς. Είχαμε περισσότερη επαφή, συναντιόμασταν και έξω, τώρα γίνονται όλα πίσω από μια οθόνη - αν και αυτό έχει και τα καλά του. Δεν υπάρχει πια πολύς χρόνος για μουσική».

Όσο για τα παιδιά της ανέφερε η Μαντώ: «Τα παιδιά μου δεν θέλουν να ασχοληθούν με τα καλλιτεχνικά, είναι της πληροφορικής. Ποτέ δεν ξέρεις όμως γιατί η κόρη μου έχει ταλέντο! Έχει φωνή και είναι και κούκλα αλλά ακόμα δεν έχει εκδηλώσει την επιθυμία να το κάνει. Είμαι πολύ υπέρ, γιατί όχι; Σε αυτή τη δουλειά όμως δεν αρκεί να έχεις το ταλέντο αλλά πρέπει και να το θέλεις....».

ΥΠΟΘΕΣΗ

Μια μέρα σαν όλες τις άλλες, πέντε διαφορετικοί άνθρωποι, δέχονται ένα τηλεφώνημα από ένα δικηγόρο. Τους καλεί να τον επισκεφθούν στο γραφείο του για μια διαθήκη που τους αφορά. Η ζωή τους μέχρι εκείνη τη στιγμή, δείχνει να κυλάει ομαλά και χωρίς εκπλήξεις... Όμως το παρελθόν τους, έχει άλλα σχέδια για το μέλλον τους...!!!

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ


Παρασκευή 17 & 24 Μαΐου 21:00
Σάββατο 18 & 25 Μαΐου 21:00
Κυριακή 19 & 26 Μαΐου 20:00
Δευτέρα 20 & Τετάρτη 22 Μαΐου 20:00

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2003 - Η Μαντώ στο gossip-tv: Το απρόοπτο, η ίωση και τι θα άλλαζε:«Σίγουρα όχι το ρούχο»

Μαντώ: «Πιστεύω ότι γεννήθηκα για να κάνω πράγματα στην Αμερική»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved