Ίαν Στρατής: «Η μεγαλύτερη δυσκολία είναι να καταλάβω τι θέλει ο κόσμος από μένα»
Showbiz

Ίαν Στρατής: «Η μεγαλύτερη δυσκολία είναι να καταλάβω τι θέλει ο κόσμος από μένα»

Αν τον ρωτήσεις τι θέλει σε ένα ιδανικό μέλλον, θα σου απαντήσει χωρίς δεύτερη σκέψη να κάνει χιουμοριστική country μουσική κάπου στο εξωτερικό.

Αν και για τον Ιαν το σενάριο αυτό δεν είναι κάτι πολύ μακρινό, αφού το σκέφτεται στα σοβαρά.

«Χρωστάω στον εαυτό μου να κάνω πολλά και διαφορετικά πράγματα πάνω σε αυτό που αγαπώ. Το να εγκατασταθώ μόνιμα στο εξωτερικό είναι μια ιδέα που συζητάω έντονα τον τελευταίο καιρό, αλλά δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι επίσημα σε αυτή τη φάση. Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα στη μουσική είναι πιο δύσκολα απ' όσο είχα φανταστεί πριν μπω σε αυτόν τον χώρο. Το είχα λίγο αλλιώς στο κεφάλι μου. Ίσως πιο ρομαντικά. Η μεγαλύτερη δυσκολία είναι να καταλάβω τι θέλει ο κόσμος από μένα. Βέβαια, σημασία έχει πάνω απ' όλα με τι θα νιώθω εγώ ικανοποιημένος. Δεν νομίζω, πάντως, ότι θέλουν να ανεβαίνω πάνω στη σκηνή και να πετάω μπλουζάκια. Σε καμιά περίπτωση».

Δεν ξέρουμε βέβαια αν τη γνώμη του Ίαν συμμερίζονται και οι θαυμάστριες του, που μέχρι πρότινος έστηναν αντίσκηνα κάτω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι περιμένοντας καρτερικά το αγόρι των ονείρων τους να κατέβει για να τους υπογράψει ένα αυτόγραφο.

«Τελείωσαν αυτά. Ευτυχώς έχω μετακομίσει στην Κυψέλη και δεν ξέρουν πού είναι το σπίτι. Κι αν το έχουν μάθει, δεν με περιμένουν πλέον έξω από την πόρτα. Μεγαλώνουν μάλλον και τα κορίτσια και ωριμάζουμε όλοι μαζί. Δύσκολα, πάντως, θα έκανα κάτι με θαυμάστρια. Αναρωτιέσαι "Τώρα θέλει εμένα ή αυτόν που πιάνει το στυλό για να της δώσει αυτόγραφο;". Αν εξακολουθεί να τους αρέσει κάτι πάνω μου, νομίζω ότι είναι ο αυθορμητισμός μου, το ότι είμαι κάπως ρομαντικός, αλλά μπορώ να γίνω και μη ρομαντικός εκεί που χρειάζεται... Μην πάει ο νους σου στο σεξουαλικό, για να γελάσουμε το είπα!», λέει ο ίδιος στο περιοδικό People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved