Καζάκος: H συνεργασία με την Τάνια Τρύπη και η απόφαση της κόρης τους να γίνει ηθοποιός (Exclusive)
Showbiz

Καζάκος: H συνεργασία με την Τάνια Τρύπη και η απόφαση της κόρης τους να γίνει ηθοποιός (Exclusive)

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος θα πρωταγωνιστήσει στην σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι», μέσα από τη συχνότητα του Open και μας παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη.

Παρευρέθηκε στην παρουσίαση της σειράς, ανήμερα της Γενοκτονίας των Ποντίων, στον Ελληνικό Κόσμο με όλους τους συντελεστές και δημιουργούς.

Ο ίδιος αναφέρθηκε με ενθουσιασμό στο γεγονός ότι θα συμμετέχει στην τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου του Χάρη Τσιρκινίδη, υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Μανούσου Μανουσάκη, καθώς πρόκειται για μια υπερπαραγωγή που περιγράφει την Γενοκτονία των Ποντίων, ένα από τα πιο μελανά σημεία της ιστορίας μας.

Ο γνωστός ηθοποιός ανυπομονεί για την προβολή της σειράς, την οποία χαρακτήρισε ως «όαση» για τα τηλεοπτικά δρώμενα, ενώ εξομολογήθηκε πώς αντέδρασε όταν του προτάθηκε να ενταχθεί το cast.

O Κωνσταντίνος Καζάκος, ερωτηθείς για το ότι δεν τον βλέπουμε στην τηλεόραση με μεγάλη συχνότητα, αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίος συμβαίνει αυτό, και ξεκαθάρισε ποια είναι η μεγάλη του αγάπη στο δίπολο θέατρο-τηλεόραση.

Ο δημοφιλής ηθοποιός θα συμπρωταγωνιστήσει με την πρώην σύζυγό του Τάνια Τρύπη και μας αποκάλυψε πώς αισθάνεται γι’ αυτήν την σύμπραξη, εξωτερικεύοντας τα συναισθήματά του.

Τάνια Τρύπη- Κωνσταντίνος Καζάκος

Παράλληλα, η κόρη τους Τζένη Καζάκου έχει αποφασίσει να ασχοληθεί κι εκείνη με την υποκριτική, με τον πατέρα της να μας εκμυστηρεύεται αν της δίνει τις συμβουλές του και εξομολογήθηκε αν θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί της στο μέλλον.

Δείτε τη συνέντευξη που μας παραχώρησε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved