Η εμφάνιση της Αδάμου που μας άφησε άφωνους (photos)
Showbiz

Η εμφάνιση της Αδάμου που μας άφησε άφωνους (photos)

Πρεμιέρα έκανε η Ήβη Αδάμου, την Παρασκευή το βράδυ στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Η τραγουδίστρια βγήκε on stage και έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, ενώ και οι δυο εμφανίσεις της ήταν άκρως στυλάτες και καλοκαιρινές.

Ωστόσο, τη δεύτερη εμφάνισή της επί σκηνής δεν την περιμέναμε, καθώς η τραγουδίστρια βγήκε με κοντό καρέ μαλλί και αφέλειες, ενώ τα ρούχα της ήταν ροζ μεταλιζέ, όπου είναι της μόδας.

Η Ήβη, η οποία ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του συντρόφου της Μιχάλη Κουινέλη μιας και μαζί έχουν αποκτήσει και το πρώτο τους παιδί, ήταν εκθαμβωτική επί σκηνής. Η ευτυχία της αποτυπωνόταν στο λαμπερό χαμόγελό της που έχει πλέον μόνιμα στο πρόσωπό της λόγω των ευχάριστων εξελίξεων στα προσωπικά της. Απολαμβάνει τα χάδια με το μωρό της αλλά και την πλήρη αφοσίωση του συντρόφου της ο οποίος υπήρξε και ο μέντοράς της σε πολλές καλλιτεχνικές αποφάσεις της. Και τώρα απολαμβάνει τους κόπους της, αφού χαίρεται τον σεβασμό των συναδέλφων της.

Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή της Ήβης Αδάμου στην gallery που ακολουθεί:

Η τραγουδίστρια μετά την γέννα της κόρης της, έχει επανέλθει στην καλλίγραμμη σιλουέτα της και χωρίς αμφιβολία είναι στην καλύτερή της φάση.

Μάλιστα, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της βάφτισε την κόρη της σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved