Γιάννης Κότσιρας: «Εκπτώσεις στην ποιότητα δεν κάνω»
Showbiz

Γιάννης Κότσιρας: «Εκπτώσεις στην ποιότητα δεν κάνω»

Εδώ και χρόνια μάς ταξιδεύει και μας διασκεδάζει με τη φωνή και τα τραγούδια του. Ο Γιάννης Κότσιρας μπορεί να είναι ακόμη αρκετά νέος σε ηλικία, είναι όμως πλέον αρκετά παλιός στο τραγούδι. Και αυτό σημαίνει ότι διαθέτει πολλές εμπειρίες. Ο ίδιος μιλά για τα λάθη που έχει κάνει και την επιλογή του να μην κάνει εκπτώσεις.

"Εχω μπει στη διαδικασία να αντιμετωπίζω διαφορετικά τα πράγματα εδώ και αρκετά χρόνια. Αρα δεν είναι καινούργιο αυτό για μένα. Ωστόσο εκπτώσεις ποιοτικές δεν μπορώ να κάνω, γιατί δεν μου το επιτρέπει η αισθητική μου. Αυτό όμως που μπορώ να κάνω είναι να μειώσω τις δικές μου απαιτήσεις, να πείσω και τους συνεργάτες μου να μειώσουν τις δικές τους, έτσι ώστε να γίνει ή προσφορά της μουσικής πιο προσιτή στον κόσμο, που πλέον πιέζεται αλλά θέλει και να διασκεδάσει ταυτόχρονα" δήλωσε ο τραγουδιστής.

Όσο για τα λάθη του τόνισε: "Ναι, έχω κάνει λάθη. Οχι τόσο άμεσα όσο έμμεσα. Για παράδειγμα υπήρξαν κάποιες περίοδοι που δεν έκανα «οικονομία» στις εμφανίσεις μου, ίσως και παρασυρόμενος από την αγάπη του κόσμου, αλλά και από την προτροπή των ανθρώπων με τους οποίους συνεργαζόμουν, οι οποίοι είχαν πολλούς λόγους να με πείθουν να είμαι διαρκώς παρών. Εγώ λοιπόν κάποιες φορές δεν ακολούθησα το ένστικτό μου που έλεγε «σταμάτα». Ευτυχώς, το λάθος αυτό το κατάλαβα εγκαίρως και το διορθώνω όσο μπορώ."

Πηγή: Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved