Πάνος Ζάρλας: Το gossip-tv.gr στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του (exclusive photos+video)
Showbiz

Πάνος Ζάρλας: Το gossip-tv.gr στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του (exclusive photos+video)

Η είδηση ότι ο Πάνος Ζάρλας έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Παρασκευής έχει σοκάρει το Πανελλήνιο.

Ο νικητής του Power of love 1, κάτω από αδιευκρίνιστες -μέχρι στιγμής- συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του στο ανοδικό ρεύμα της Λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου, στον αριθμό 373.

Η μηχανή προσέκρουσε στις διαχωριστικές μπάρες αριστερά του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Το gossip-tv.gr, βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος και κατέγραψε τόσο το σημείο όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα του Πάνου Ζάρλα, όσο και το σημείο που οι αστυνομικοί εντόπισαν τη μηχανή του.

Δείτε τις εικόνες στην gallery που ακολουθεί:

Σύμφωνα με πληροφορίες του gossip-tv, λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα, στο ύψος του μαιευτηρίου που βρίσκεται χαμηλά στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού, αυτόπτες μάρτυρες τοποθέτησαν κάδους σκουπιδιών στο σημείο όπου συνέβη το τροχαίο, προκειμένου να αναγκάσουν τα αυτοκίνητα που κινούνταν στη Λεωφόρο να ανακόψουν ταχύτητα.

Μάλιστα, όπως μας ανέφεραν, ένας άνδρας που διαπίστωσε πρώτος τι είχε συμβεί, έσπευσε να ενημερώσει την αστυνομία. Κανείς -όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες- δεν γνωρίζει κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη το τροχαίο δυστύχημα, κάτι που ερευνά ήδη η αστυνομία.

Όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί, το άψυχο σώμα του Πάνου Ζάρλα βρέθηκε στο ύψος του Ωνάσειου Καρδιολογικού Κέντρου, ενώ η μηχανή του λίγο πριν το νυχτερινό κέντρο, Διογένης Studio, μία απόσταση αρκετά μεγάλη για να τη διανύσει κανείς με τα πόδια.

Τo gossip-tv.gr βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος και κατέγραψε την απόσταση αυτή, ανάμεσα στο σημείο όπου κείτονταν το άψυχο σώμα του άτυχου 28χρονου και εκείνο όπου βρέθηκε η μηχανή του μετά το μοιραίο. Η διαδρομή που κάναμε με τα πόδια, όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί, είναι μια απόσταση 1 λεπτού και 43 δευτερολέπτων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved