Πάνος Ζάρλας: Η έκκληση της Στέλλας Μιζεράκη δυο μέρες μετά το θανατηφόρο τροχαίο (Photos)
Showbiz

Πάνος Ζάρλας: Η έκκληση της Στέλλας Μιζεράκη δυο μέρες μετά το θανατηφόρο τροχαίο (Photos)

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως το χαμογελαστό παιδί που γνωρίσαμε μέσα από το Power Of Love δεν ζει πια!

Τα ξημερώματα της Παρασκευής ο Πάνος Ζάρλας έχασε ακαριαία τη ζωή του όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στα κιγκλιδώματα αριστερά του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Σοκαρισμένη η Στέλλα Μιζεράκη μόλις έμαθε το τραγικό γεγονός έτρεξε στο νοσοκομείο προκειμένου να μάθει τι έχει συμβεί αλλά και να συμπαρασταθεί στη μητέρα του, Στέλλα Νικολάου.

Το gossip-tv.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει με την πρώην παίκτρια του ριάλιτι, ωστόσο στο κινητό της τηλέφωνο απάντησε η μητέρα της, η οποία μας μετέφερε πως ήταν δε θέση να μιλήσει.

Αργότερα η πρώην αγαπημένη του άτυχου 28χρονου μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram «αποχαιρέτησε» τον Πάνο της με ένα μήνυμα που ράγισε τις καρδιές όλων μας.

«Δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω. Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε να μην γινόταν ποτέ αυτό. Δεν θα σε ξεχνούσα ποτέ ότι και να γίνει γιατί έχουμε ζήσει τόσα μαζί. Τώρα δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω. Αν μας βλέπεις εύχομαι να χαμογελάς και να είσαι ευτυχισμένος εκεί πάνω. Έτσι ξαφνικά όπως μπήκες στην ζωή μου θα φοβάμαι μην σε χάσω ξαφνικά μου έλεγες...

Αυτό ήταν το τραγούδι μας...Και τελικά έτσι ξαφνικά έφυγες. Μπορώ να μιλάω συνεχώς για εσένα για την ψυχή σου για την καρδιά σου γιατί άξιζες πολλά αλλά δεν μπορώ να σε φέρω πίσω. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή σου. Είσαι ο Άγγελος μας.» έγραψε στο μήνυμά της στο Facebook η Στέλλα, συντετριμμένη.

Το βράδυ του Σαββάτου η Στέλλα μέσα από νέα της ανάρτηση έκανε έκκληση ζητώντας τη βοήθεια του κόσμου!

Τι έγραψε και για ποιο λόγο; Δείτε όλα τα ποστ στη gallery

Η κηδεία του Πάνου Ζάρλα θα γίνει την Τρίτη 4 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι στην Στύψη Μυτιλήνης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved